1., 2.,12. kerület Bőrbútorok felújítása – Banczik Bőr Kkt.

1., 2.,12. kerület Bőrbútorok felújítása – Banczik Bőr Kkt.

Bőrbútorok felújítása. Festés és javítás-áthúzás, garanciával, kedvező áron!

Díjtalan kiszállás!

Bőrbútorok felujítása

Egy kis segítség a döntéshez.

Egy igazán értékes bőrgarnitúra, nem csak egy bútordarab, hanem az otthonunk dísze is! Szépsége azonban törékeny, mivel a bőr, rendszeres ápolást és gondoskodást igényel.

Az ápolással nem csak a bőr megjelenésének esztétikai értékét növelhetjük, de jelentősen megnövelhetjük annak tartósságát is!
A tisztításhoz, ápoláshoz célszerű minden esetben jó minőségű bőrápoló szereket használni, melyek amellett, hogy felfrissítik a bőr színét, biztosan nem károsítják annak felületét.
Az esetleges tisztításhoz, soha ne használjunk oldószeres anyagokat, mert azok szinte biztos, hogy károsítják, meggyengítik a bőr felületét!

Ha azonban a bőr már oly mértékben megöregedett, megkopott vagy károsodott, hogy annak esztétikai értéke már semmilyen bőrápoló szerrel sem állítható helyre, akkor többnyire két kérdés közül választhatunk!

Felújíttassam vagy kidobjam és vegyek újat?

Kidobni? Nem volt ez túl drága ahhoz, hogy kidobjam?

A bőrbútorok többnyire igényesen kialakított, jó minőségű és tartós bútorok, ennek megfelelően az áruk is jelentősen magasabb, mint egy átlagos bútordarabnak!
Egy új garnitúra megvásárlása komoly beruházást igényel, a felújítás viszont lényegesen költséghatékonyabb megoldást biztosít Önnek!

…hogy miért érdemes a felújítást választani?

  • …mert ha éveken át használtam és szerettem, akkor biztosan jó választás volt.
  • …mert ha új bútort veszek, az nem biztos, hogy éveken át ugyan ilyen tartós és kényelmes lesz.
  • …mert a felújítás, minden esetben olcsóbb, mint egy új, azonos kategóriába tartozó bútor megvásárlása, ráadásul a felújításhoz!
  • …mert nincs szükség arra, hogy időt és fáradtságot nem kímélve utánajárjak a lehetőségeknek.
  • …mert a felújításnál ki sem kell mozdulnom otthonról, hisz kérésemre házhoz jönnek.
  • …mert a felújításnál nem kell elfogadnom az áruházi készletek szín és anyagválasztékát, itt a színt és az anyagminőséget én választhatom meg! Nem kell kompromisszumokat kötnöm!
  • …mert ha új bútort veszek, akkor nem csak a bútorért kell fizetnem, hanem a szállításért is. (vagy cipelhetem én)