Andi-Sári Tisztító I. kerület ruhajavítás – szőnyegtisztítás 1. kerület cipőjavítás

Andi-Sári Tisztító I. kerület ruhajavítás – szőnyegtisztítás 1. kerület cipőjavítás

Szolgáltatások

Tisztítás, vasalás, mosodai szolgáltatások, lakást

extil varrása, tisztítása, rövidáru, cipő- és táskajavítás, késélezés, kulcsmásolás, munka- és védőruházat

Ruhajavítás, méretre igazítás, felhajtás, cipzár csere, bélés csere, szűkítés- bővítés, koptató csere, zseb csere, toldás, stoppolás, foltozás, válltömés csere, mandzsetta gallér fordítás, kabát alja-ujja rövidítés, függöny szegés, műstoppolás, székhuzat készítés, ágynemű varrás, pachwork termékek, stb.

    Egyedi szolgáltatások

  • Egyedi világító ágynemű gyermek és felnőtt változatokban
  • jelmezek készítése
  • kisállat ruhák készítése
  • ruhatisztítás, vasalás

1. kerület ruhajavítás szőnyegtisztítás cipőjavítás

 

Engedjék meg, hogy bemutatkozzunk!

Andrea vagyok az Andi Sári Varroda vezetője. Vállalkozásunkat édesanyámmal közösen működtetjük, cégünk egy harmadik generációs családi vállalkozás. Vállalkozásunkat még nagymamám indította 1953-ban. Az ő nyugdíjba vonulása után édesanyám 1985-ben vette át az üzletet.
2003-ban én vettem át a stafétabotot. A családban mindenki a textiliparban tanulta ki a szakma fortélyait.
Édesanyám a Budai Ruhaipari szövetkezetnél volt szabászatvezető.
Én az iskoláim elvégzése után a textilipar kereskedelmi vonalán helyezkedtem el és dolgoztam. 1989-ben addigi munkahelyemet feladva, elkezdtük bővíteni vállalkozásunkat, először ruhakészítőként elsősorban a gyerekruhákat készítettünk. Megrendelőink és vevőink Budapesten kívül, az ország egész területéről keresték termékeinket.
A tudatos és precíz munkánknak köszönhetően, 1991-ben sikerült megnyitnunk a jelenlegi üzletünket, ahol a készített gyermekruhák mellett, a Chicco termékek forgalmazását is megkezdtük. Az ezt követő néhány év sikerei után a 90-es évek közepén teljes profilváltást hajtottunk végre és visszatértünk, a szolgáltatási területen végzett tevékenységünkhöz. Így immár 1995 óta ismét folytatjuk a ruhák átalakítását, javítását és egyedi elsősorban női ruhák méret utáni készítését.

Számunkra nincs kicsi, vagy nagy munka, legyen szó akár koptatócseréről, vagy kosztümvarrásról, akár egy gomb felvarrásáról. Üzletünkben szeretettel várunk mindenkit.
Büszkék vagyunk arra, hogy rendszeres visszatérő ügyfélkörrel rendelkezünk.
Több nagy megrendelőnk is van, akik részére egyenruhákat illetve fellépő ruhákat készítünk iskolák, tánccsoportok, szépségszalonok tartoznak az ügyfeleink közé.

Szeretettel várjuk Önt is!

Andi, Sári