fodrász

11. kerület Gyógypedikűr XI. kerület Pedikűr

VÁRADI MARIANN PEDIKŰRÖS – K7 SZÉPSÉGBÁR AZ ÖN OTTHONÁBAN IS !

11. kerület Gyógypedikűr – Pedikűr

1114 Budapest, Kanizsai u. 7.

+36 20-919-63-11

 

GYÓGYPEDIKŰR, PEDIKŰR

MASSZÁZS

KOZMETIKA

FODRÁSZAT

MANIKŰR (GÉLLAK)

AZ ÖN OTTHONÁBAN IS !

 

11. kerület Gyógypedikűr XI. kerület Pedikűr

 

Gyógypedikűr 11. kerület

Sokan szenvednek akár évekig is benőtt körmöktől, tyúkszemtől vagy éppen bőrkeményedéstől, holott ezekre a bajokra könnyen lehetne megoldást találni. Gyógypedikűrrel nemcsak orvosolhatóak, de megelőzhetőek is a kellemetlen problémák.

Ha lábápolásról van szó, külön kell választani a pedikűrt és a gyógypedikűrt – míg előbbi elsősorban esztétikai, utóbbi egészségügyi célokat szolgál. Esztétikai pedikűr alatt általában azt értjük, amikor a szakember vágással és reszeléssel eltávolítja a talpakon lévő bőrkeményedéseket, valamint formázza a körmöket. A gyógypedikűr mindezeket ugyancsak magában foglalja, ám mellette további egészségügyi panaszokra is megoldást nyújthat.

A gyógypedikűr az esztétikainál bonyolultabb eljárást jelent, a szakember ilyenkor nemcsak a bőrkeményedést távolítja el, de a tyúkszemet és a benőtt körmöket is kezelni tudja. A tyúkszem eltávolításakor például a páciens általában észre sem veszi, hogy a fájdalom forrása megszűnt.

A gyógypedikűr során a szakemberek használhatnak hagyományos kézi vagy gépi lábápolást is. A hagyományos lábápolással szemben a gépi pedikűr során a szakember magas fordulatszámú forgófejű reszelővel dolgozik, amellyel kíméletesen és fájdalommentesen tudja eltávolítani az elszarusodott bőrt és az egyéb bőrproblémákat. Ez a módszer ráadásul lassíthatja is a bőr növekedését, ezzel pedig az újabb bőrkeményedések kialakulását.

 

11. kerület Gyógypedikűr XI. kerület Pedikűr

Budapest, XI. kerület

 

11. kerület Gyógypedikűr XI. kerületi Pedikűrös

Veszprém fodrász

FODRÁSZAT VESZPRÉM – HORVÁTH NÓRA

Női-, férfi -, gyermek hajvágás Ombre és Balayage

festés technikák Különleges hajkezelések.