Egészséges életmód

13. kerület Zumba XIII. kerület Fitness

Roxy Stúdió XIII. kerület

13. kerület Zumba Fitness

1134 Budapest, Tátra u. 4.

Honlap: www.roxystudio.hu

Honlap: www.zumbacentrum.hu

Facebook: facebook.com/zumbacentrum

Instagram: instagram.com/zumbacentrum

 

Új ritmusra mozgatjuk a világot!

 

13. kerület Zumba XIII. kerület Fitness

Zumba

 ÓRAREND ITT

Szeretnél elmenekülni a hétköznapok terhei elől?
Szeretnéd magad 1 órán keresztül a hangulatos latin-amerikai partokon érezni?
Szeretnél felszabadultan pörögni és táncolni 1 órán keresztül?

Ha igen, akkor itt a helyed, hagyd, hogy magával ragadjon a Zumba!

A Zumba® az 1990-es években jött létre Alberto “Beto” Perez ötlete alapján. Azóta számos országban vált hihetetlenül népszerűvé ez a latin tánclépéseken alapuló fitness program.

A Zumba® az alábbi táncokat ötvözi: salsa, cumbia, merengue, mambo, flamenco,

cha-cha-cha, reggaeton, samba, hastánc, hip hop, tango. Az órákon a főszerep a zenéé.

Felfokozott hangulat várja a kikapcsol(ód)ni vágyókat.

Nem fontos, hogy tudsz-e táncolni, a lényeg, hogy mozogj és érezd jól magad!

A pörgős zene szuper koreográfiákkal és a jó hangulat minden órán garantált!

Várunk szeretettel,

Zumbacentrum

 

Készen vagy rá, hogy bulizás közben formába hozd a tested? A Zumba® program erről szól!
Mit hallottál már a Zumbáról®?
Lépten-nyomon találkozol a felírattal! MI EZ? Új őrűlet?-kérezed. Nem! Ez a jővő ritmusa, a mindenki számára elérhető és sportolható mozgásforma. A gyerekek, középkorúak, idősek és a székhez kötöttek: FIGYELEM! Jól olvastátok, mindenki számára!

A ZUMBA®

A Zumba fitness latin amerikai ritmusokra épül, a tánc és az aerobic ötvözete. A Zumba egy csodálatos, szórakoztató, örömteli tánc, az élet tánca! Lüktető, magával ragadó. Már az ősidőktől kezdve az ember és a tánc egymáshoz tartozott. Az ősember minden este a tábor tűznél a táncot hívva segítségül a mindennapok problémái elűzéséhez, feloldásához. Lehetett hétköznap, ünnepnap, ború, derű az ösztönös ember táncolt, táncolt, táncolt! Ez a program NEKED lett kitalálva. A Zumba Fitness program a könnyen lekövethető és egyszerű mozdulatokat összekapcsolja a vérpezsdítő latin táncritmusokkal. Nem kell koreográfiákat előre betanulnod, izgulnod, hogy sikerült-e megjegyezned. Az oktató mozdulatait kell követned és az sem probléma, ha elvéted a lépést. A lényeg, élvezd a mozgást!

Mindegy, hogy jól vagy rosszul lépsz, magával ragad a zene ritmusa. Kikapcsolódsz, és úgy érzed minden órán egy buliban vagy! Az eddigi monoton, nehézkes, unalmas edzésformát most felváltja ez a vidám és fanatikusokat szülő Zumba fitness. A mozgás endorfin hormonokat szabadít fel a szervezetben. A Zumba óra után nem csak a boldogság hormonokat kapja a szervezeted megérdemelten, hanem megtanulod a bachata ,merengue, cumbia, cha-cha-cha, flamenco, hastánc, tango, samba, stb. alaplépéseit.

A tánc, a mozgás szerelmesévé válsz! Ne feledd, mindenki, mindenhol és mindig űzheti. Együtt, csapatban, egyedül otthon, könnyen és vidáman. Nyaraláskor, szabadidőben, munka és iskola után, vizsgaidőszakban és még sorolhatnánk…. Felfrissíti az agyad, a tested és újjászületsz!

A Zumba Fitness program mindenki számára elérhető különböző edzéstípusokat is kidolgozott:

Roxy Fitness – Zumba Stúdió

Budapest, XIII. kerület

Zumba 13. kerület Zumba Fitness XIII. kerület

Termelői méz 15. kerület Újpalotai vásárcsarnok

Eredeti termelői méz

már több mint 30 éve az Újpalotai Vásárcsarnokban!

Szaszkó méz

+36 70-222-26-54

Budapest, 15. kerület

Sok szeretettel várunk minden kedves régi és új vásárlót és érdeklődőt a csarnok TERMELŐI PIAC részén a 20-AS ASZTALnál!

Szezonális akciók, kiváló minőség!

Folyékony arannyal az egészségért!

Szaszkó méz

 

Termelői méz 15. kerület Újpalotai vásárcsarnok

Kaposvár Gyógynövénybolt Kaposvár Gyógynövény

Kaposvár gyógynövénybolt

Pásztortáska Egészségbolt Kaposvár

Gyógynövénybolt Kaposvár

Kaposvár, Béla Király utca 16.

+36 30-940-15-16

 

Egészséget szolgáló élelmiszerek és alapanyagok széles választékát nyújtjuk dietetikus, élelmiszer- és vegyészmérnök ajánlásával.

A különleges táplálkozási célt szolgáló élelmiszereken kívül táplálék-kiegészítők, gyógyteák, kozmetikumok, baba-mama termékek és öko tisztítószerek széles választéka megtalálható üzletünkben.

 

Nyitvatartás:

H.-Cs.: 9:00-18:00

P.: 8:00-18:00

Szo.: 8:00-16:00

 

Termékeink:

 Funkcionális élelmiszerek,

 Immunerősítők,

 Étrend-kiegészítők,

 Gyógyteák,

 Gyógynövények,

 Fűszerek,

 Víztisztító és vízrendező rendszerek,

 Gyuri bácsi, a bükki füvesember teái,

 UKKO termékek,

 KAQUN víz

 

Kaposvár gyógynövénybolt

 

Mi az a KAQUN víz?

A Kaqun víz magyar fejlesztésű gyógyhatású víz, amelyet már több mint 15 éve vizsgálnak klinikai és laboratóriumi kutatások során. A Kaqun-technológiának köszönhetően az oxigén egy stabilizált formában jelenik meg, literenként 18-25 mg mennyiségben, ami többszázszor nagyobb koncentráció, mint amit a hagyományos ivóvízben találunk.

A Kaqun víz előállítása során nem használnak vegyi vagy toxikus anyagokat, az oxigén sem külső forrásból kerül a vízbe, hanem annak mennyisége a hidrogén felszabadulásának köszönhető. Kétféleképpen lehet a szervezetbe juttatni: egyrészt a bőrön keresztül a Kaqun fürdő során, másrészt szájon át a Kaqun víz fogyasztásával. Felszívódik a nyálkahártyán, a gyomorban és a gyomor-bél traktusban is, majd a szöveteken keresztüljutva sejtszinten képes javítani a szervezet felszívó képességét. Kimutatták róla, hogy csökkenti a mentális és a fizikai fáradtságot, mivel extra oxigént szállít a mitokondriumokhoz, amelyek az energiatermelő ATP-sejteket tartalmazzák.

Több tanulmány is megállapította, hogy a Kaqun víz fogyasztása segíti a sejtek regenerációját, javítja azok mechanizmusait és nagyban elősegíti a természetes őssejt fiziológiáját a szervezetben. A Kaqun víz nem tipikus ásványvíz, hiszen alacsony ásványianyag-koncentrációval rendelkezik, miután átesett az első tisztító folyamaton. Rendszeres fogyasztása bizonyítottan képes méregteleníteni, frissíteni a szervezetet, valamint energiával feltölteni azt.

Az akné kialakulásának fő okozója a Propionibacterium acnes, egy anaerob baktérium, amely szereti az oxigénhiányos környezetet. A KAQUN ivóvíz frissítő, lágy, oxigéndús víz, amely belülről táplálja testünket. Forradalmi technológiájának köszönhetően egyedülállóan stabil, kötött formában, nagy koncentrációban tartalmaz oxigént, melyet a szervezet gyorsan tud hasznosítani. Így visszaáll a természetes egyensúly.

 

Kaposvár Gyógynövénybolt

Kaposvár