csempe

Székesfehérvár csempe Székesfehérvár csempék

Albakerámia Székesfehérvár Csempebolt

Székesfehérvár csempe és fürdőszoba

Székesfehérvár, Mártírok útja 72.

+36 22-314-118

Honlap: www.albakeramia57.hu

 

Termékeink:

Csempék, járólapok, laminált parketta, fuga, ragasztó, kád, zuhany, fürdőszobaszekrények, csaptelepek, szaniter áruk, akril kádak, laminált padlók

 

Nyitva tartás:

H-P: 8.30-17.00

Szo-V: 9.00-12.00

 

Székesfehérvár csempe Székesfehérvár csempék

 

Csempeboltunkat 1999-ben alapítottuk, és teljes mértékben székesfehérvári családi vállalkozás. /Apa,Anya,Lányuk/ Ez az üzlet szüleim álma volt. Anyukám mindig is szeretett volna lakberendező lenni, sajnos ezt még nem sikerült megvalósítania, de legalább itt az üzletben az évek alatt sok családnak segített kiötletelni az álomfürdőszobát, vagy éppen egy egész ház burkolatát. Hiszünk a kommunikációban, ha engedik, mindenkinek próbálunk segíteni. Itt nem kell fél óráig eladót keresgélni, ha segítség kell. Mivel született fehérváriak vagyunk, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy fejér megyei, illetve székesfehérvári vásárlóink számára nálunk is kedvezményként  felhasználható legyen a Hírlap és az Ősfehérvár kártya. Az évek során folyamatosan bővítettük termékválasztékunkat, újabb és újabb gyártók termékeivel, csempéivel találkozhatnak üzletünkben. Mindig igyekezetünk a vásárlóink igényeihez és az aktuális trendekhez igazítani a termékkínálatunkat. A csempebolt nagy hangsúlyt fektet a munkatársak elkötelezettségére és hozzáértésére, hogy mindig megbízható és segítő partnerei legyünk vásárlóinknak.

Cégünk magyar márkák mellett számos külföldi csempe gyártóval áll kapcsolatban, és ezeknek a körét folyamatosan bővíti. Termékeinkről bővebben bemutatótermünkben tájékozódhat.

Folyamatosan kínálunk akciós csempéket, illetve padlólapokat, fürdőszobai felszerelési termékeket.

Székesfehérvár csempe Székesfehérvár csempék

 

Szépséget csempé(s)zünk otthonába!

 

Csempe és egyéb kínálatunk:

csempe, kül- és beltéri padlólap, greslap, mozaik, üvegmozaik, csempedekor, ipari padlólap, csúszásmentes padlólap, laminált parketta, üvegtégla, fürdőszoba felszerelés, szaniter, tükör (akár egyedi méretre készítve is), törölközőszárítós radiátor, öntött márvány mosdó, fürdőszobabútor, csaptelep, akrilkád, hidromasszázskád, zuhanykabin, gőzkabin, hidromasszázskabin, zuhanytálca, csemperagasztó, fugázó, aljzatkiegyenlítő, vízszigetelés, műanyag, illetve fém élvédő, fugakereszt.

 

Székesfehérvár csempe Székesfehérvár csempék

Székesfehérvár

 

https://kezikonyvunk.hu/csempe-szekesfehervar-csempebolt/

Kaposvár fürdőszoba Kaposvár csempe

Roberto Csempeáruház Kaposvár – Fürdőszoba csempe

7400 Kaposvár, Kanizsai út 56.

+36 82-511-516

Roberto Csempe - Kaposvár

 

Nyitva tartás:

H-P: 8-17-ig,

Szo: 9-12-ig,

Vasárnap: szünnap.

 

Szolgáltatásaink – csempe, fürdőszoba:

Csempék, járólapok, burkolóanyagok, ragasztók, fugázók, csaptelepek, kádak, mosdók, zuhanyzó fülkék (zuhanykabinok), fürdőszoba szekrények, fürdőszoba bútorok, felszerelések, szaniterek és egyéb kiegészítők

Zalakerámia márkaképviselet

FÜRDŐSZOBA LÁTVÁNYTERV KÉSZÍTÉS

Wellis, Zalakerámia, MAPEI

 

Cégünk 1995 óta jelen van a hidegburkolati termékek piacán, és várja lakossági és nagykereskedelmi partnereit, akik már vásároltak és akik még csak vásárolni fognak nálunk.

Több 1000 féle csempe és járólap, több mint 30 gyártótól. Szaniterek óriási forma- és méretválasztéka. Fürdőszoba felszerelés. Segédanyagok, alapozók, aljzatkiegyenlítők, fugázók, ragasztók, bel- és kültérre is! Rengeteg termék azonnal a ROBERTO CSEMPEÁRUHÁZNÁL levő kis- és nagykereskedelmi raktárunkból elvihető. Ön csak választ, és pakolunk is, de ha kell, a házhozszállításban is segítünk!

 

Kaposvár fürdőszoba Kaposvár csempeKaposvár fürdőszoba csempe

 

Miért érdemes szaküzletben vásárolni?

Napjainkban már számos áruházban és multiban találkozhatunk különféle szaniterekkel, csempékkel, padlólapokkal, fürdőszoba felszereléssel és burkolási segédanyagokkal. Miben más mégis egy szaküzlet? Megéri-e itt vásárolni? A válaszunk: IGEN! A szakszerű tanácsadáson keresztül egészen a fürdőszoba látványtervezésig segítünk vásárlóinknak megvalósítani álmaik fürdőszobáját.

Érvek a szaküzlet mellett:

– Hatalmas árukészlet

– Szakszerű tanácsadás

– Tapasztalt eladók

– Sokszínűség, nagy választék

– Látványterv készítés

– Folyamatosan megújuló árukészlet

– Egyedi akciók

 

Folyamatosan megújuló árukészlet, különféle akciók!
Részletek az áruházban!

 

Kaposvár Fürdőszoba látványterv

A fürdőszoba látványterv egy számítógépes grafika, amely valósághűen megmutatja, hogy hogyan fog kinézni a fürdőszobája, amikor elkészül. Illetve még ennél is több.

Fürdőszoba tervezés Kaposváron: A fürdőszoba látványterv adja a megrendelő számára a legtöbb információt az elképzeléseihez, terveihez. Vizuálisan láthatja a majdani fürdőszobáját, emellett pontosan megadja a program az elképzelt fürdőszobához tartozó csempe és egyéb darabszámokat. Ha szeretné, hogy döntésében segítsünk, mert a megvalósítás előtt álló fürdőszoba kialakulása még nem tisztázódott le Önben, esetleg kipróbálna több lehetséges burkolattípust, színvilágot, akkor szakképzett munkatársunk szívesen áll a rendelkezésére.

Roberto Csempeáruház Kaposvár

 

Kaposvár fürdőszoba Kaposvár csempe

Kaposvár

 

Roberto Csempeáruház Fürdőszoba Kaposvár Fürdőszoba felszerelés Kaposvár