Társaságunkat 2000-ben alapítottuk, melynek fő profilja az építőipari kivitelezés. Legyen szó generálkivitelezésről, új épületek, családi házak kivitelezéséről, régi épületek átalakításáról, felújításáról, vagy éppen esztrich típusú betonozási munkáról, cégünk kifogástalan minőséggel, pontos határidőre végzi el a rábízott feladatokat.

Működésünket megfelelő alvállalkozói szféra segíti. Évek óta ugyanazokkal a kiváló szaktudású vállalkozókkal együttműködve látjuk el a gépészeti, villany-, víz- és fűtésszerelési feladatokat, megbízható hátteret biztosítva kivitelezéseinknek.

Rendkívül fontosnak tartjuk partnereink, üzletfeleink, megrendelőink elégedettségét, valamint a hosszú távú együttműködés biztosítását és az állandó bizalomra épülő üzleti, illetve személyes kapcsolatok kialakítását.

Mindezeknek köszönhetően a cégünk megalakulása óta eltelt időszakban számos családi házat, középületet készítettünk, és újítottunk fel, valamint azóta is folyamatosan újabb és újabbakat építünk.

Elsődleges szempontunk a minőség, a megbízhatóság, a gyors reakciókészség, és a magas fokú innovatív gondolkodás, mely mind fiatal munkatársaink, mind szakmai és személyes tapasztalatink révén érvényesül.