faanyag

15. kerület festék XV. kerület festékbolt

Festékváros festékbolt XV. kerület

15. kerület festék

1156 Budapest, Nyírpalota út 2.

+36 1-415-06-34

Fax: +36 1-415-06-63

E-mail:

Honlap: www.festekvaros.hu

Nyitva: H-P: 7-17; Szo: 8-12

 

15. kerület festék és felújítás

Gipszkartonok és profilok

Hőszigetelő rendszer

Zománcok, lazúrok és lakkok

Glettanyagok, ragasztók és fugázók

Faáru és barkács

Számítógépes színkeverés több ezer színben, helyben keverve (falfesték, zománcfesték, autófesték)

Szerszámok

Autófényezési anyagok

Kiszállítást vállalunk

 

Minden, ami a lakásfelújításhoz kell!

 

15. kerület festék XV. kerület festékbolt

 

Vásárolj kényelmesen otthonról, mi pedig a megrendelt termékeket kiszállítjuk. Tiszakécskén és Kiskunfélegyházán ingyenesen házhoz szállítjuk.

 

Útmutató a megfelelő szín megtalálásához

Fehér:

Kellemes, tiszta, világosító megjelenésben tündököl, azonban jellegtelen megjelenést közvetít önmagában. Kiegészítő színek nélkül ijesztően hathat. A teret mindenképp tágítja, előnyös használni olyan terekben ahol tisztaságot, lebegő, romantikus térérzetet szeretnénk kelteni, vagy ahol koncentrálnunk kell. A fehér továbbá nagyon jó alap háttér más színek kidomborítása érdekében.

Szürke:

Kellemes színnek mondható, semlegesíti a többi színt, kissé visszahúzva azok élénkségét. Az élénkebb színek fognak a szürkéhez igazodni, nem pedig fordítva. Konszolidált, higgadt, ám visszafogott megjelenést közvetít. Élénk vagy erős színű bútorok és textilek mellé jó választás lehet.

Kék:

Higgadt, nyugodt, elegáns szín, talán a legerősebb nyugtató hatással bír az összes szín közül az emberi természetre. Remekül lehet társaságában koncentrálni és gondolkodni. Meleg színekkel, vagy a komplementerével: a sárgával lehet ellensúlyozni a telitettségét. A mélyebb indigókék megnyugtató, komoly, távolságtartó hatást kelt, amely mélységet ad a térnek, egyben kicsinyítve azt. Kékeslila árnyalatban már ünnepélyes, reprezentatív hatása érvényesül. Remek választás dísztermek kialakításánál. Világoskék árnyalata rendkívül légies, vidám, friss térérzetet kelt. Sokak számára étvágycsökkentő hatása lehet, ezért konyhában, étkezőben megfontolandó az alkalmazása.

Piros:

Intenzív, öntudatos, domináns szín. A mellette lévő színektől függ, hogy melegséget vagy dinamizmust áraszt; de vigyázzunk vele, mert túl erős árnyalatban és mértékben már fojtogató hatású lehet. Megfelelő árnyalatban használva azonban igazi frissességet és pezsdítő életérzést közvetít illetve remekül használható hangsúlyozásra is. Fehér és arany kiegészítőkkel felséges, pompázatos hatást kelthetünk vele. Ha melegség közvetítésére szeretnénk használni, párosítsunk mellé világosabb árnyalatú színeket, amik mellett jól tud érvényesülni. Szinte bármelyik helyiségnek jól áll, de kifejezetten javasolt társas helyiségek kiegészítő színeként.

Sárga:

A legfényesebb és legvilágosabb szín, amely felerősíti a környezete színeit és tágassá teszi a környezetét. A sötétebb sárga árnyalatok is derűs hatást keltenek anélkül, hogy közben összenyomnák a teret, mert ösztönösen a napsütötte tágas térre asszociálunk a megjelenésével. A szobába beeső napsugarakkal is remekül harmonizál ez a szín, azok hiányában pedig imitálja azt. Fontos figyelembe venni, hogy a sárga falszínnél mindig figyeljünk, hogy harmonizáljon a szoba többi színeivel és alaposan válasszuk ki a megfelelő színárnyalatot, mert nagy felületen émelyítő lehet egy erősebb, különösen a kénsárga árnyalat.

Zöldes árnyalatban használva kimondottan természet közeli érzetet kelthetünk, amely rendkívül barátságos, hangulatos térérzetet biztosít.

Narancs:

Piros és sárga szín keverékéből előállított szín, kimondottan élénk és mozgalmas hatást kelt. Használatával érdemes megfogadni azt az alapelvet, hogy színárnyalatának intenzitása megfelelő arányban álljon az alkalmazandó felület nagyságával: minél erősebb árnyalatot választunk, annál kisebb felületen érdemes azt megjeleníteni és fordítva. Tágas egyben eleven, mégis barátságos hatást kelthetünk vele.

Zöld:

Sárga és kék keveréséből létrejött árnyalat, mely kimondottan nyugtató és harmonikus hatást gyakorol a környezetében tartózkodókra. Kékesebb tónusaiban hűvösebb, frissebb érzetet; sárgásabb árnyalatival azonban melegítő hatást érhetünk el. Minden olyan térben előnyös alkalmazni, ahol kifejezett cél a barátságos, kedves környezet kialakítása, valamint nyugtatólag hat nagy zajterhelésnek kitett terekben.

Kékeszöld árnyalatban használva már erősen stabilizáló, reprezentatív teret tudunk létrehozni segítségével. Remekül lehet ezzel a színnel dominálni, figyelmet felkelteni.

Lila:

Kék és piros házasságából született szín. Más színekkel együtt érvényesül igazán. Lágyabb, pasztellesebb árnyalatait remekül használhatjuk más színek kiegészítőjeként. Nem javasolt domináns színként való alkalmazása; karakteres szín, ezért óvatosan kell vele bánni!

Barna:

Több szín keveréséből áll elő, ezért minden színhez jól illik megfelelő árnyalatban. Falszínként alkalmazva mindig rendeljük alá a szobában található bútorok színeihez illeszkedve, csak így tudunk érvényt szerezni azok kontúrjainak. Megfontoltan alkalmazzuk, mert túlzott használata rendkívül komor megjelenést tud közvetíteni. Gondoljunk a fából készült tereptárgyakra is, mert ezek is általában barna színben jelennek meg, amennyiben nincsenek lefestve. Jól eltalált árnyalatban azonban rendkívül kellemes, harmonikus, vagy éppen semleges helyiségeket tudunk létrehozni a használatával.

Fekete:

Erős, domináns, tárgyilagos súlyos szín. Közvetíthet eleganciát, komolyságot és professzionalizmust, de komorságot is. Mellette minden szín karakteresnek hat majd, erősen szűkíti a teret és remekül lehet vele hangsúlyozni, azonban a fekete esetében nagyon kell figyelni a megfelelő mértékre és felületválasztásra, továbbá a többi szereplő színre is.

 

15. kerület festék

Budapest, XV. kerület

 

15. kerület festék szaküzlet XV. kerület festékbolt

Magyar Tüzép 17. kerület – ingyenes kiszállítás!

15. kerület tüzép

Magyar Tüzép 17. kerület – ingyenes kiszállítás!

+36 70-941-19-82

1162 Budapest, Rákosi út 260.

honlap: http://magyartuzep.hu

Rólunk

Miért érdemes a Magyar Tüzéptől vásárolni?
 • Ügyfélközpontú hozzáállás
 • Korrektség (árban és kiszolgálásban egyaránt),
 • Bizalom,
 • Ingyenes szállítás

Célunk, hogy levegyük ügyfeleink válláról az anyagbeszerzéssel  kapcsolatos nehézségeket, és széles választékkal, odafigyeléssel és szakértelemmel teljes körűen kielégítsük építőipari igényeiket.

Kínálatunkban megtalál mindent A-tól Z-ig. Folyamatos akciók miatt keressen minket vagy látogassa gyakran internetes és facebook oldalunkat!

Átvétel személyesen tüzép telepünkön vagy ingyenes és gyors kiszállítással!

Magyar Tüzép 17. kerület – ingyenes kiszállítás!

Magyar Tüzép 16. kerület – ingyenes kiszállítás!

+36 70-941-19-82

1162 Budapest, Rákosi út 260.

Honlap: magyartuzep.hu

16. kerület tüzép

építőanyag 16 kerület

Magas számlák nélkül hűvös szobában élvezni a nyarat? Meleg tapintású falak közt élvezni az ünnepeket?polisztirol szigetelés termékeink nyujtják a leggazdaságosabb megoldást.

Ha fontos a hangszigetelés és a tűzállóság, keresse fel ásványi vagy kőzetgyapot szigeteléseink katalógusát.

Abban az esetben ha igazán vékony szigetelésre van csak lehetőség, a legnagyobb hatásfokot a grafit szigeteléssel lehet elérni.

Szigetelő lemezeink esetében méretre vágást is tudunk biztosítani, felár nélkül!

Külső hőszigetelésre alkalmas, expandált polisztirol keményhab.

A komoly energiatakarékosságnak köszönhetően hamar megtérülő beruházás, mely nem csak az ingatlanának értékét, de életszínvonalát is növeli.

 • Jelentős fűtési költség megtakarítás
 • Gyors megtérülés
 • Javul az életminőség a hőszigetelés hatására
 • Értékesebb lesz az épület

Fokozott hőszigetelő képességű,szürke színű expandált polisztirol keményhab homlokzati hőszigetelő lemez. A komoly energiatakarékosságnak köszönhetően hamar megtérülő beruházás, mely nem csak az ingatlanának értékét, de életszínvonalát is növeli.
Hővez. tény. (közölt érték): 0,031 W/mK
Termékosztály: EPS 80
Táblaméret: 100cmx50cm

NIKECELL termékeink 24 órán belül bármilyen méretben és vastagságban!

 

VSG42 üveggyapot hangszigetelésre, hőszigetelésre alkalmas válaszfalak, könnyűszerkezetes épületek és álmennyezetek esetében kiváló választás

Mechanikusan nem terhelhető, rugalmasságának köszönheetően rendkívül könnyen felhasználható.

Időtálló választás mert:

 • Kémiailag semleges
 • Tűzálló
 • Kártevők nem kedvelik

 

Méretek: 5*120*750cm, valamint 10*120*750cm

Homlokzati üvegszövetek

Hálós profilok

Dűbelek, DL, DLF, WKT dűbelek, EJOT H4eco, IDK-N, TID-T dűbelek, EJOT STRU dűbelek

Lábazati indító profilok és tartozékai, Lábazati indító profilok, Elemek lábazati profilokhoz

Egyéb tartozékok: Műanyag párkányok, Műanyag szellőzőrácsok, Egyéb homlokzati tartozékok

Szigetelő anyaggal átitatott(impergált), Normál és Tűzgátló gipszkartonok

 

Magyar Tüzép 16. kerület – ingyenes kiszállítás!

Veszprém – fatelep – épületfa kereskedés

Veszprém - fatelep - épületfa kereskedés

Nagy Kft. üveg és faipari szolgáltató Veszprém

épületfa kereskedés Veszprém

Telephely: Veszprém, Házgyári út (Jutaspuszta felé)

+36 20-356-16-91

+36 88-328-299

E-mail: 

Honlap: www.nagy-kft.hu

 

Nyitva:

H-P: 7-16

Szo: 7.30-12

 

Veszprémi épületfa kereskedés!

30 éve a lakosság szolgálatában!

 

Épületfa, OSB, rétegelt lemez, zsaludeszka nagy választékban!

Rétegragasztott gerenda raktáron, 13m-es hosszban!

Lambéria, hajópadló, fűrészáru, asztalosipari termékek!

 

EUTR sz.: AA6427111

 

Veszprém épületfa kereskedés

 

Szolgáltatásaink

Hőszigetelt üvegek

Sík és katedra üvegek

nagy választékban!

 

Üvegezés a helyszínen is!

 

Asztalos ipari termékek

Faajtó, -ablak gyártás

CE minősített 3 rétegű ablakok

kedvező áron!

 

Ablak, ajtó

Irodabútor

Kapu

Kiegészítők

Konyhabútor

Lépcső

Műanyag ablak

Redőny

Spaletta

Szekrény, komód

Üveg

 

Miért pont fa ablakot?

Mert a fa a természet része. Tradicionális építőanyag. A ház külső megjelenésének leginkább meghatározó része. A gyártás technológia környezetbarát. Az előállítás során minimális a környezet-terhelés, valamint újratermelődő alapanyagról beszélünk.

 

Miért pont tőlünk?

Megbízható, minőségi munka mögött magasan képzett mérnöki tudás áll, szem előtt tartva, hogy a megrendelő minden vágya valóra váljon.

 

Nagy Kft. - asztalos Veszprém ajtó ablak

 

Rólunk

NAGY ÉS TÁRSAI KFT. 1991-ben alakult, veszprémi székhellyel. A kezdeti üvegipari tevékenység az elmúlt 27 év alatt jelentősen bővült, ez mára egy széles tevékenységi körű fa-és üvegipari gyártó-szolgáltató – és kereskedelmi vállalkozássá nőtt, mely kivívta mind magán, mind közületi megrendelőinek bizalmát és elismerését.

Nyílászáróink EU kompatibilis CE minősítéssel rendelkeznek.Jelenleg két telephelyen dolgozunk, a Veszprém, Budapest u. 51. sz. alatti telephelyen elsődlegesen az üvegipari tevékenység és a bútorgyártás folyik, míg a Veszprém-Jutaspusztán (megközelíthető a Házgyári útról, az LB Knauffal szemben, a két vasúti átjáró között) lévő műhely főleg az épületasztalos ipari tevékenységgel foglalkozik. Eladásra kínálunk még fűrész- és lemezárut, épületfa termékek egyre szélesedő választékát, továbbá FRI-DOOR és SAX beltéri ajtókat és HÖRMANN fém ajtót.
Termékeink helyszíni szerelését is vállaljuk, így tevékenységünk gyakorlatilag az egész országra kiterjed, szakembereink munkáját Borsodtól Zaláig számos létesítmény jelzi.

 

Tevékenységeink

Bútorgyártás

Üvegipari tevékenység

Épületasztalos ipari tevékenység

Kereskedelem

 

Reméljük, hogy rövid bemutatkozásunkkal sikerült felkeltenünk érdeklődését cégünk iránt. Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal további információkért, illetve tiszteljen meg bennünket szíves megrendelésével.

 

Nagy Kft. – Veszprém épületfa kereskedés

Építőanyag Szentendre tüzelőanyagok

Építőanyag Szentendre tüzelőanyagok

Cserker Építőanyag Kereskedés építőanyag Szentendre

Termékeink

Sóder, homok, cement, ragasztók, zsalukő, tégla, ytong, szigetelőanyagok, betonvas, áthidaló, térkövek, beton elemek, stb. nagy választékban, kedvező árakkal és korrekt kiszállítással.

 

 

TÜZÉP

Fa, vasanyagok és Osb lapok

Tetőcserepek és zsindelyek

Térkövek és járdalapok

Tüzifa és brikettek

Ömlesztett áruk

Beton termékek

Áthidalók és födémek

Kémények és falazóanyagok

Gipszkartonok és kiegészítők

Szigetelések – bitumenes lemez, kőzetgyapot, üveggyapot, polisztirol

Zsákos portermékek – kötőanyagok

 

Építőanyag Szentendre tüzelőanyagok – Tüzép

Szentendre,

Sóder, homok, cement, ragasztók, zsalukő,tégla, ytong, szigetelő anyagok, betonvas, áthidaló, térkövek, beton elemek nagy választékban, kedvező árakkal, korrekt kiszállítással.

 

Építőanyag: Tahitótfalu. Építőanyag kereskedés forgalmazott termékeink

“k” szegély: 25, 40

ajzatkiegyenlítő

alumínium élvédő

áthidaló: 10, 12

Baumit flexibilis

belső vakoló

beton folyóka: 50x30x10, 50x30x15

beton pince falazó: 10, 30-38

betonvas: 10, 12, 6, 8

cement

diletációs csík

drályvit ragasztó

drályvitháló

dréncső: 100-as, 80-as

drüken

erősített vakolat háló

esztrik

fagyálló csemperagasztó

falazó

folyékony szigetelés kétkomponensű

folyékony víz szigetelés

Full flexibilis

geotextíla

gipszkarton: fehér, zöld

gipszkarton ragasztó

gyeprács: 40×40, 60×60

gyöngy kavics szegély

hálós élvédő

hálós erősített fólia

hőtükrös párázó fólia

itong: 10, 15, 20, 25, 30, 5, 7.5

járólap: gyöngykavicsos, sima

kéményfedő lap: 38×38, 38×50, 38×65, 52×52

kéményfedő lap, ív: 38, 50, 65

kerítés oszlop

kerti szegély

kiemelt szegély

KMT-tégla: bakonyterm, lejer piros

mély alapozó: 1l, 3l, 5l

mészpótló: 1 liter, 5 liter

nehézlemez: 3.5, 4.5

növényttámfal: gyöngykavicsos, sima

oltott mész: kis zsák, nagy zsák

pillér: 20, 25, 30, 30-as kör, 40

Piramis flexibilis

profilok: alu élvédő

profilok: hálós élvédő

purhab: pisztolyos, sima

síkháló: 10, 4.2, 5, 6, 8

sittes zsák

söprő homok

szegély: 40×20

szóródó áru: bánya homok

szóródó áru: homok

szóródó áru: kulé

szóródó áru: murva

szóródó áru: sóder

szóródó áru: termőföld

tégla: 10, 20, 25, 30, 38, K 38

tipegők: gyöngykavicsos 30×6, gyöngykavicsos 40×6, gyöngykavicsos 50×6, murvás 30×6, murvás 40×6, murvás 50×6

tömítő szalag

uv fagyálló

vakolat vezető sin: 10, 6

vakoló-falazó

viakolor: piros, szürke hullám, szürke parkett

zsákos föld: 20l, 50l

zsalukő: 15, 20, 25, 30, 40

 

Cserker Építőanyag Kereskedés építőanyag Szentendre