festékbolt

Kaposvár festékbolt Kaposvár festék

Kaméleon Paint Kft.

Kaposvár festék festékbolt

7400 Kaposvár, Mező u. 4.

+36 82-821-114

Email:

Honlap: https://kameleonfestekbolt.uzleti.hu

 

– autófestékek, lakkok

– ipari festékek, alapozók

– fényezőszerszámok, segédanyagok

– kéziszerszámok

– beltéri falfesték, kültéri falfesték, zománc, alapozó, lakk, lazúr

– tapasz, gipsz, glett

– lakk, parkettalakk, faápolás

– élvédők, díszlécek

– hígító, oldószer, festékmaró

– purhab, akril-, szilikon-, dekorációs festékek, glettek

– ragasztóanyagok

– ragasztószalag és takarófólia

– ecset, kefe, festőszerszám

– fűrészporos tapéta, üvegszövet tapéta

 

Kaposvár festék Kaposvár festékbolt

 

"Ahol a színek életre kelnek"

 

Kaposvár festékbolt Kaposvár festék

Kaposvár

 

Kaposvár festék Kaposvár festékbolt

Székesfehérvár festék Székesfehérvár festékbolt

Alba-Fess Kft. Székesfehérvár festékbolt

Székesfehérvár festékbolt festék üzlet

8000 Székesfehérvár

E-mail:

Honlap: www.albafess.hu

 

Festék Áruház:

8000 Székesfehérvár, Móri út 50.

+36 22-506-132

+36 22-506-133

 

Festékcentrum – trilak festékstúdió:

8000 Székesfehérvár, Deák Ferenc u. 21.

+36 22-340-816

Székesfehérvár festék

Festékbolt:

8154 Polgárdi, Deák Ferenc u. 7.

+36 22-576-118

+36 22-576-119

Belteri-Falfestekek Székesfhehérvár

Ahol a szaktanácsadás természetes!

Színkeverés falfesték, zománc, lazúr és vakolat alapanyagokból. Üzleteinkben több számítógépes, automata színkeverőgép található, melyen a Caparol, Polifarbe, Supralux Tikkurila és a Trilak cég termékeit tudjuk színezni kb. 80000 színárnyalatban zománc és falfesték alapanyagból. Újdonságként a városban a festékboltok közül elsőként forgalmazzuk a helyszínen keverhető Polifarbe lábazati vakolat családját, melyet a vevő kívánsága szerinti színben keverünk ki azonnal!

 

Székesfehérvár festék Székesfehérvár festékbolt

 

Székesfehérvár festékbolt

Festékek és szerszámok

Glettek és alapozók

Beltéri falfestékek

Homlokzatfesték

Lazúrok

Zománcfestékek

Vakolatok

Hőszigetelő rendszerek

Csemperagasztók, fugázók és szilikonok

Díszlécek és rozetták

 

Székesfehérvár festékbolt Székesfehérvár festék

 

Alba-Fess Kft. Székesfehérvár Festékbolt

Cégünk 1994 óta foglalkozik festék kereskedelemmel, tipikus családi vállalkozásként. Jellemző ránk a családias jelleg, (a mai napig részt veszünk az értékesítésben és szaktanácsadásban) és vevőinket pontos mindenre kiterjedő szaktanácsadással látjuk el.

Móri út 50. szám alatti festékboltunkat 1997 márciusában nyitottuk meg, kezdetben 75 m2-es területen, melyet 2006-ban átépítettünk a XXI. század igényeire. Tágas, világos és rendezett 150 m2 alapterületű klimatizált festékáruházban várunk minden vásárlót. Amin nem változtattunk, az a vásárlóink által megszokott szakszerű, családias és gyors kiszolgálás. Székesfehérvár egyik legjelentősebb festék forgalmazóiként a hazai piacon jelenlévő és számító festékgyártókkal közvetlen gyári kapcsolattal rendelkezünk, ezáltal gyorsan,
kiszámíthatóan és alacsony áron tudjuk beszerezni festékeinket és egyéb áruinkat, melyet a vevőink felé is érvényesítünk.

Székesfehérvár festékbolt

 

2006. augusztusában a vásárlói igények miatt Polgárdiban is megnyitottuk Festékboltunkat a város központjában a Deák Ferenc u. 7. szám alatt, ahol az udvarban nagy és rendezett parkolóval rendelkezünk. A termékpalettán nagyrészt megtalálható az összes termék, melyek cégünk székesfehérvári festékboltjában jelen vannak, továbbá helyi igényeknek megfelelően, viaszosvásznak, fürdőszobai kilépők és öntapadós tapéták bő választékban kaphatók.

A Festékcentrum üzlet 2011 júliusában nyílt meg 170m2 alapterületen, és merjük állítani, hogy Székesfehérvár egyik legszebb boltja! Jöjjön el és győződjön meg róla személyesen is a Deák F. u. 21. szám alatt.

Ebben az üzletben a Móri úti üzlet választékán túl forgalmazzuk még a Diszlazúr termékeket, melyre a gyártó 10 év garanciát vállal! Kapható még az Evrika zománc család, melyet RAL színekben gyártanak és rendkívül kedvező ára van!

 

Székesfehérvár festék Székesfehérvár festékbolt

Székesfehérvár

 

Székesfehérvár festékek Székesfehérvár festék

15. kerület festék XV. kerület festékbolt

Festékváros festékbolt XV. kerület

15. kerület festék

1156 Budapest, Nyírpalota út 2.

+36 1-415-06-34

Fax: +36 1-415-06-63

E-mail:

Honlap: www.festekvaros.hu

Nyitva: H-P: 7-17; Szo: 8-12

 

15. kerület festék és felújítás

Gipszkartonok és profilok

Hőszigetelő rendszer

Zománcok, lazúrok és lakkok

Glettanyagok, ragasztók és fugázók

Faáru és barkács

Számítógépes színkeverés több ezer színben, helyben keverve (falfesték, zománcfesték, autófesték)

Szerszámok

Autófényezési anyagok

Kiszállítást vállalunk

 

Minden, ami a lakásfelújításhoz kell!

 

15. kerület festék XV. kerület festékbolt

 

Vásárolj kényelmesen otthonról, mi pedig a megrendelt termékeket kiszállítjuk. Tiszakécskén és Kiskunfélegyházán ingyenesen házhoz szállítjuk.

 

Útmutató a megfelelő szín megtalálásához

Fehér:

Kellemes, tiszta, világosító megjelenésben tündököl, azonban jellegtelen megjelenést közvetít önmagában. Kiegészítő színek nélkül ijesztően hathat. A teret mindenképp tágítja, előnyös használni olyan terekben ahol tisztaságot, lebegő, romantikus térérzetet szeretnénk kelteni, vagy ahol koncentrálnunk kell. A fehér továbbá nagyon jó alap háttér más színek kidomborítása érdekében.

Szürke:

Kellemes színnek mondható, semlegesíti a többi színt, kissé visszahúzva azok élénkségét. Az élénkebb színek fognak a szürkéhez igazodni, nem pedig fordítva. Konszolidált, higgadt, ám visszafogott megjelenést közvetít. Élénk vagy erős színű bútorok és textilek mellé jó választás lehet.

Kék:

Higgadt, nyugodt, elegáns szín, talán a legerősebb nyugtató hatással bír az összes szín közül az emberi természetre. Remekül lehet társaságában koncentrálni és gondolkodni. Meleg színekkel, vagy a komplementerével: a sárgával lehet ellensúlyozni a telitettségét. A mélyebb indigókék megnyugtató, komoly, távolságtartó hatást kelt, amely mélységet ad a térnek, egyben kicsinyítve azt. Kékeslila árnyalatban már ünnepélyes, reprezentatív hatása érvényesül. Remek választás dísztermek kialakításánál. Világoskék árnyalata rendkívül légies, vidám, friss térérzetet kelt. Sokak számára étvágycsökkentő hatása lehet, ezért konyhában, étkezőben megfontolandó az alkalmazása.

Piros:

Intenzív, öntudatos, domináns szín. A mellette lévő színektől függ, hogy melegséget vagy dinamizmust áraszt; de vigyázzunk vele, mert túl erős árnyalatban és mértékben már fojtogató hatású lehet. Megfelelő árnyalatban használva azonban igazi frissességet és pezsdítő életérzést közvetít illetve remekül használható hangsúlyozásra is. Fehér és arany kiegészítőkkel felséges, pompázatos hatást kelthetünk vele. Ha melegség közvetítésére szeretnénk használni, párosítsunk mellé világosabb árnyalatú színeket, amik mellett jól tud érvényesülni. Szinte bármelyik helyiségnek jól áll, de kifejezetten javasolt társas helyiségek kiegészítő színeként.

Sárga:

A legfényesebb és legvilágosabb szín, amely felerősíti a környezete színeit és tágassá teszi a környezetét. A sötétebb sárga árnyalatok is derűs hatást keltenek anélkül, hogy közben összenyomnák a teret, mert ösztönösen a napsütötte tágas térre asszociálunk a megjelenésével. A szobába beeső napsugarakkal is remekül harmonizál ez a szín, azok hiányában pedig imitálja azt. Fontos figyelembe venni, hogy a sárga falszínnél mindig figyeljünk, hogy harmonizáljon a szoba többi színeivel és alaposan válasszuk ki a megfelelő színárnyalatot, mert nagy felületen émelyítő lehet egy erősebb, különösen a kénsárga árnyalat.

Zöldes árnyalatban használva kimondottan természet közeli érzetet kelthetünk, amely rendkívül barátságos, hangulatos térérzetet biztosít.

Narancs:

Piros és sárga szín keverékéből előállított szín, kimondottan élénk és mozgalmas hatást kelt. Használatával érdemes megfogadni azt az alapelvet, hogy színárnyalatának intenzitása megfelelő arányban álljon az alkalmazandó felület nagyságával: minél erősebb árnyalatot választunk, annál kisebb felületen érdemes azt megjeleníteni és fordítva. Tágas egyben eleven, mégis barátságos hatást kelthetünk vele.

Zöld:

Sárga és kék keveréséből létrejött árnyalat, mely kimondottan nyugtató és harmonikus hatást gyakorol a környezetében tartózkodókra. Kékesebb tónusaiban hűvösebb, frissebb érzetet; sárgásabb árnyalatival azonban melegítő hatást érhetünk el. Minden olyan térben előnyös alkalmazni, ahol kifejezett cél a barátságos, kedves környezet kialakítása, valamint nyugtatólag hat nagy zajterhelésnek kitett terekben.

Kékeszöld árnyalatban használva már erősen stabilizáló, reprezentatív teret tudunk létrehozni segítségével. Remekül lehet ezzel a színnel dominálni, figyelmet felkelteni.

Lila:

Kék és piros házasságából született szín. Más színekkel együtt érvényesül igazán. Lágyabb, pasztellesebb árnyalatait remekül használhatjuk más színek kiegészítőjeként. Nem javasolt domináns színként való alkalmazása; karakteres szín, ezért óvatosan kell vele bánni!

Barna:

Több szín keveréséből áll elő, ezért minden színhez jól illik megfelelő árnyalatban. Falszínként alkalmazva mindig rendeljük alá a szobában található bútorok színeihez illeszkedve, csak így tudunk érvényt szerezni azok kontúrjainak. Megfontoltan alkalmazzuk, mert túlzott használata rendkívül komor megjelenést tud közvetíteni. Gondoljunk a fából készült tereptárgyakra is, mert ezek is általában barna színben jelennek meg, amennyiben nincsenek lefestve. Jól eltalált árnyalatban azonban rendkívül kellemes, harmonikus, vagy éppen semleges helyiségeket tudunk létrehozni a használatával.

Fekete:

Erős, domináns, tárgyilagos súlyos szín. Közvetíthet eleganciát, komolyságot és professzionalizmust, de komorságot is. Mellette minden szín karakteresnek hat majd, erősen szűkíti a teret és remekül lehet vele hangsúlyozni, azonban a fekete esetében nagyon kell figyelni a megfelelő mértékre és felületválasztásra, továbbá a többi szereplő színre is.

 

15. kerület festék

Budapest, XV. kerület

 

15. kerület festék szaküzlet XV. kerület festékbolt

Kaposvár festék Kaposvár festékbolt

Kaposvár festék Kaposvár festékbolt

Kaméleon Festékbolt Kaposvár – Kaméleon Paint Kft.

Kaposvár festék festékbolt

7400 Kaposvár, Mező u. 4.

+36 82-821-114

Email:

Honlap: https://kameleonfestekbolt.uzleti.hu

 

"Ahol a színek életre kelnek"

Kaméleon Festékbolt Kaposvár

Kaposvár

Festékboltunkat 2009 áprilisában nyitottuk meg. Az azóta eltelt időszakban igyekeztünk megismerni az igényeket, és annak megfelelően kialakítani festék kínálatunkat.

Kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezünk mind a gyártókkal, mind a forgalmazókkal, és ez lehet garancia Önöknek, hogy a célra leginkább megfelelő anyagokat és technológiákat választhassuk ki együtt.

Ismereteinket saját múltunkból, a gyártó cégek ismertetéseiből és a kedves vevőink-felhasználóink visszajelzéseiből merítjük és igyekszünk is továbbadni Önöknek.

Ha megunta a hatalmas polcok közötti barangolást, a hozzá nem értő emberek “jó” tanácsait, akkor nálunk a legjobb helyen jár!

A festékbolt ugyan csak 43 négyzetméter, széles autó- és falfesték-, valamint szerszám-választékkal várja kedves partnereit barátságos családias környezetben.

Termékválasztékunkban törekszünk a legszélesebb igények kielégítésére, minőségi gyártók termékei mellett a kedvező árat kereső ügyfeleink is megtalálják nálunk amit keresnek, legyen az festék, szerszám vagy ragasztóanyag.

 

Kaposvár festék

– autófestékek, lakkok

– ipari festékek, alapozók

– fényezőszerszámok, segédanyagok

– kéziszerszámok

– beltéri falfesték, kültéri falfesték, zománc, alapozó, lakk, lazúr

– tapasz, gipsz, glett

– lakk, parkettalakk, faápolás

– élvédők, díszlécek

– hígító, oldószer, festékmaró

– purhab, akril-, szilikon-, dekorációs festék, glettek

– ragasztóanyagok

– ragasztószalag és takarófólia

– ecset, kefe, festőszerszám

– fűrészporos tapéta, üvegszövet tapéta

 

Szolgáltatások

Számítógépes színkeverés autóra, fémre, fára, falra, kül- és beltérben egyaránt. Spraytöltés, szakmai tanácsadás.

 

Kaposvár festék Kaposvár festékbolt

Kaposvár festék festékbolt

 

A színek meghatározó elemei egy lakás hangulatának, az általuk létrehozott optikai hatás azonban számos tényező összjátéka. Meghatározó szempont, hogy mekkora felületen, milyen párosítással, mintával és textúrában, továbbá milyen fényhatások szereplői között jelenik meg az adott szín. Ugyanaz a színárnyalat ugyanolyan gondosan kiválasztva egy palettáról teljesen más optikai hatást kelt, ezáltal eltérő hangulatot hoz létre két külön lakásban, a fenti adottságok függvényében.

Tuti tipp: ha nagyon tanácstalanok vagyunk a színválasztással kapcsolatban, akkor válasszunk 2-3 egymás melletti színt, majd egy komplementert a színkör túloldaláról. Ez egy lakberendezői jolly joker: mindig működik. Erős és pasztellszínekkel egyaránt.

 

Kaposvár festék Kaposvár festékbolt

Kaposvár

 

Kaposvár festékbolt Kaposvár festék

Magyar Tüzép 17. kerület – ingyenes kiszállítás!

15. kerület tüzép

Magyar Tüzép 17. kerület – ingyenes kiszállítás!

+36 70-941-19-82

1162 Budapest, Rákosi út 260.

honlap: http://magyartuzep.hu

Rólunk

Miért érdemes a Magyar Tüzéptől vásárolni?
  • Ügyfélközpontú hozzáállás
  • Korrektség (árban és kiszolgálásban egyaránt),
  • Bizalom,
  • Ingyenes szállítás

Célunk, hogy levegyük ügyfeleink válláról az anyagbeszerzéssel  kapcsolatos nehézségeket, és széles választékkal, odafigyeléssel és szakértelemmel teljes körűen kielégítsük építőipari igényeiket.

Kínálatunkban megtalál mindent A-tól Z-ig. Folyamatos akciók miatt keressen minket vagy látogassa gyakran internetes és facebook oldalunkat!

Átvétel személyesen tüzép telepünkön vagy ingyenes és gyors kiszállítással!

Magyar Tüzép 17. kerület – ingyenes kiszállítás!