duguláselhárítás

Dugulás-elhárítás Csatornatisztítás 18. kerület

 18. kerület Dugulás-elhárítás Csatornatisztítás

Keller Csaba duguláselhárító +36 30-581-36-14 Hívható H-V: 8-22

Budapest, XVIII. kerület

Garanciális munkavégzés.

A kerületben akár egy órán belül díjtalan kiszállással.

Kamerás csatornavizsgálat magánszemélyeknek és társasházaknak.

Számlával, jegyzőkönyvvel, szükség esetén rögzítve a kamerás vizsgálati eredményt, dokumentációval.

Dugulás-elhárítás Csatornatisztítás 18. kerület

 

18. kerület Duguláselhárítás Lefolyótisztítás

Dugulás-elhárítás – lefolyótisztítás 18. kerület

Adamecz Zsolt

Dugulás-elhárítás 23 éves szakmai rutinnal

Non-stop hívható telefonszámom:

+36 30-442-88-62

Budapest, XVIII. kerület

Dugulás-elhárítás lefolyótisztítás falbontás nélkül, garanciával!

Kulturált megjelenés, tiszta munka, korrekt árak!

Csatornavezetékek és lefolyók kamerás vizsgálata és javítása

Kisebb vízszerelési munkákat, javításokat is vállalok!

18. kerület Duguláselhárítás Lefolyótisztítás

 

Dugulás-elhárítás 18. kerület

Dugulás-elhárítás Gyorsszolgálat 18. kerület

Simon Tibor dugulás-elhárító mester +36 30-410-78-01

Budapest, XVIII. kerület

Gépi csatornatisztítás bontás nélkül, lezsírosodás megszüntetése, csatornába vagy aknába benőtt gyökérbenövések szakszerű eltávolítása,

Csatornakamerázás: repedés és törés nyomvonal kivizsgálása nagyfelbontású kamerával. A vizsgálatról bizonyítékként felvétel készíthető.

Csatornaszerelés- kiépítés- javítás földmunkával és garanciával.

Garanciával, a kerületben díjtalan kiszállással!

18. kerület Dugulás-elhárítás

Duguláselhárítás II. kerület

II. kerület DUGULÁSELHÁRÍTÁS

Kidugítjuk

Honlap: www.kidugitjuk.hu

[tel szam=”705566911″]

II. kerület Budapest

Fix árak. 10 nap garancia II. Duguláselhárítás

Gyorsan megszüntetjük a dugulást! Kiszállás akár 1 órán belül!

Sokéves tapasztalat, professzionális eszközök, fix ár, 0-24-es rendelkezésre állás, 10 nap garancia.

Eldugult otthonában a mosogató, eltömődött a wc, a zuhanytálca, a kád, vagy csőtörése van? Netán a munkahelyén jelentkezett nem várt dugulás? Rutinos szakembereink nagy szakértelemmel, professzionális eszközökkel dolgoznak, rövid időn belül megszüntetik a csatorna és vízcső eltömődését.

Fix árakon dolgozunk, minden elvégzett duguláselhárításra 10 nap garanciát biztosítunk, mert tudjuk, hogy jól végezzük a munkánkat.

Pontosan érkezünk, minden olyan minőségi szerszámmal és gépparkkal, amire csak szükségünk lehet a munka során. Nálunk nem érhetik kellemetlen meglepetések, nem árulunk zsákbamacskát: mi nem óra vagy méter áron dolgozunk, hanem az előre megbeszéltek szerint végezzük a duguláselhárítást.

 

 

dugulaselharitas 2. ker

 

Szüntesse meg a dugulást a WC-ben! WC duguláselhárítás bontás nélkül akár 1 órán belül, a hét minden napján, garanciával!

A háztartásokban a WC dugulása a leggyakrabban előforduló probléma, aminek legfőbb oka a vízkő mellett a túl nagy mennyiségben leöblített WC papír, illetve az olyan oda bedobott idegen tárgyak, mint például a nedves törlőkendő. Az eldugult WC  olyan probléma, ami nem tűr halasztást… Ha már nem folyik le, akkor valahol a lefolyórendszerben olyan lerakódás keletkezett, amit már nem lehet semmilyen méregdrága, maró hatású tisztítószerekkel vagy pumpálással megszüntetni. Ilyenkor érdemes profikra bízni a munkát, mert tényleg minden perc számít. Ha gyors és hatékony segítségre van szüksége, hívjon minket!

Szakértelem, korrekt árak, garancia, ezt kínálja a Kidugítjuk csapata.

Hogyan történik a WC dugulásának elhárítása?

Először is, az Önnel telefonon előre egyeztetett időpontban megérkezünk, felvisszük professzionális szerszámainkat, szemügyre vesszük a wc dugulását, kiválasztjuk a problémának megfelelő, hatékony gépeket és eszközöket, majd hozzálátunk a munkához.

Professzionális gépparkunk segítségével a leghúzósabb WC dugulást is megszüntetjük

A WC eldugulásának legfőbb okozója a vízkő mellett a túl nagy mennyiségben leöblített WC papír, illetve az olyan oda bedobott idegen tárgyak, mint például a nedves törlőkendők, papír zsebkendők, valamint a tisztasági betétek. Sokan sajnos még például a macska almot is beleszórják, ami szintén nem jó ötlet.

A WC eldugulása talán a legkellemetlenebb, ami csak előfordulhat az otthonunkban, vagy akár a munkahelyen. Ilyenkor tényleg minden perc számít. Amikor már nem folyik le a WC, netán még vissza is jön a víz, az esetek többségében nem működnek már a házi praktikák, sem a méregdrága, maró hatású lefolyótisztítók, sem pedig a WC pumpa használata. Főleg azért, mert a vécében található cső szinte azonnal elkezd kanyarodni, így semmivel sem tudunk benyúlni, hogy ezáltal kimozdíthassuk a dugulást.

Felejtse el az idegőrlő próbálkozásokat, hívjon minket!

Tapasztalt szakembereink a WC dugulásának elhárítását a köznyelvben csak csőgörénynek nevezett eszköz bevetésével kezdi.

A tetszőleges hosszúságúra toldható csőtisztító spirálgép különböző méretű és kialakítású spirálfejekkel szerelhető fel. A gépi spirál a nagyobb átmérőjű csöveknél alkalmazható, ahol a kézi erővel való tekerés már nem hatékony. Ilyen a vécé is. A vastagabb (12-38 mm) spirálokra már különböző speciális fejek is csatlakoztathatók.

A kiváló minőségű, rozsdatűrő, hőkezelt rugóacélból készült spirálgép a csőben felszakítja a lerakódásokat, zsiradékokat és egyéb szennyeződéseket. Előnye, hogy bármilyen hosszúságig toldható, attól függően, hogy milyen mélyen van a dugulás a csőben.

Az esetek többségében az első néhány méteren kialakult dugulást nagyon rövid idő alatt meg tudjuk szüntetni.

Repertoárunkban a professzionális vákuumpumpa és a duguláselhárítás csúcsát képviselő, magasnyomású WOMA csatornamosó is megtalálható

Ha ez mégsem járna sikerrel, akkor egy professzionális vákuumpumpával próbáljuk meg áttörni a dugulást. Csak szemléltetésképpen: az otthon használható kézi pumpa olyan, mint egy személyautó, az általunk használt professzionális vákuumpumpa viszont egy teherhordó dömper erejével ér fel.

Amennyiben a dugulást így sem tudjuk megszüntetni, akkor prémium minőségű, precíz csatornakamerát vetünk be, amellyel HD minőségben nézhetünk a különféle csövek mélyére, segítségével felvételt is tudunk rögzíteni. A modern gép giroszkóposan forduló kamerával és lámpával van felszerelve, így minden apró helyre bejut, így feltárhatjuk a probléma kialakulásának okát.

Ha egyik szerszám vagy gép sem vezetett megoldásra, akkor a legerősebb eszközünket a kompakt, robosztus Womás csatornamosót használjuk, amely a legmakacsabb dugulásokkal is simán elbánik.

A duguláselhárítás csúcsát képviselő, magasnyomású csatornamosó (WOMA) berendezés még a meszes, cementes lerakódások tisztításánál is alkalmazható. A gép hatékonyságát a motorja által generált, akár 300 bar teljesítményű nyomás biztosítja.

A Woma készüléket úgy lehet elképzelni, mint egy hosszú slag végére helyezett buzogányfejet, amelyből a csőfúvóka előre és oldalirányba is spricceli a magasnyomású vizet, így nemcsak utat tör magának minden szennyeződésen keresztül, hanem egyúttal a csöveket is átmossa, a vezeték oldalfalát is megtisztítja.

Duguláselhárítás II. kerület