autószalon

Székesfehérvár autókölcsönzés Székesfehérvár autókölcsönző

BZ autópark Székesfehérvár – Autókölcsönző és autókereskedés

Székesfehérvár autókölcsönzés autókölcsönző

Székesfehérvár, Zámolyi út - Szent Flórián körút kereszteződése (Oil benzinkútnál)

+36 20-294-21-07

+36 20-987-61-94

 

Szolgáltatások:

Személyautó bérlés, autókölcsönzés

Autókereskedés

Azonnali készpénzes autófelvásárlás

Bizományos értékesítés

Hitelközvetítés

Biztosításkötés

Teherautó kölcsönzés

Utánfutó bérlés, utánfutó kölcsönzés

Autószállító trailer bérlés

 

Székesfehérvár autókölcsönzés Székesfehérvár autókölcsönző

 

Az autókölcsönzéshez szükséges dokumentumok:

– Érvényes személyi igazolvány

– Lakcímkártya

– Érvényes vezetői engedély

 

Autókölcsönzés Székesfehérvár

Autókölcsönzés esetén muszáj tisztában lennie néhány fontos szabállyal, hiszen nem lehet mindent megcsinálni az ideiglenesen használt gépjárművel. Nagyon persze nem kell félni ettől, a legtöbb korlátozás olyan esetekre vonatkozik, amelyeket a saját autójával sem tenne meg az ember.

Ne adja el például egy korsó sörért a kocsit, mert nem az ön tulajdona. A viccet félretéve: ha lehet, és kérhetjük, olyan gondossággal kezelje a kölcsönzött autót, mintha a sajátja lenne. A közlekedési szabályok megszegése ugyanúgy büntetéssel jár, amelyet önnek kell majd kifizetnie. Nem szabad veszélyeztetni a kocsival a közlekedés többi szereplőjét, ahogyan a jármű állapotát kockára tevő manővereket is kéretik elkerülni.

Járműflottánkban kedvére válogathat, igyekszünk minden igényre megoldást találni. Autóinkkal szinte bármilyen rakomány szállítható. Viszont tudnunk kell előre, milyen feladatot kap a kocsi, ahhoz igazítjuk a szolgáltatást. Speciális esetekben más megoldást kell keresni: nincsenek például tartályos, vagy robbanóanyag szállítására alkalmas járműveink. Ha olyan rakományt visz, amelyhez fuvarlevelet kell kiállítani, vagy biztosítani kell az autó nyomon követését, azt szintén előzetes egyeztetéssel tudjuk megoldani.

Azt is egyeztetni kell, ha üzleti célra kölcsönzi a gépjárművet: amennyiben szolgáltatást akar nyújtani, forduljon hozzánk felvilágosításért. Megnézzük, hogy alkalmas-e a feladatra a kocsi, amelyet kinézett.

 

A céges autókölcsönzés előnyei

Elsősorban, mert jóval gazdaságosabb. Az egyik legfontosabb érv a céges autókölcsönzés mellett, hogy a bérautót nem kell megvásárolnunk, vagyis az eszközhöz való hozzájutás valójában nem igényel lekötött tőkét. Ennek köszönhetően vállalkozásunk forrásait beruházásainkra fordíthatjuk ahelyett, hogy autóra költenénk.

Másodsorban, pénzt takarítunk meg vele. Hosszú távú autókölcsönzés esetén kedvezményes a kölcsönzési díj, és az üzemanyagköltségen kívül nem terhel bennünket se állandó, se fenntartási költség. Ráadásul, az autóbérlés díja elszámolható költségként a vállalkozásunkban.

Harmadsorban, időt takarítunk meg vele. Nem kell foglalkoznunk a szervizeléssel és egyéb karbantartási munkálatokkal sem, mivel a személygépkocsik rendszeresen karbantartottak, és minden egyes bérlés előtt műszaki ellenőrzésen esnek át.

 

Székesfehérvár autókölcsönzés Székesfehérvár autókölcsönző

Székesfehérvár

 

Székesfehérvár utánfutó kölcsönzés Székesfehérvár utánfutó kölcsönző