pálinkafőzés

Pálinkafőzde Kaposvár pálinkafőzés Kaposvár környékén

Pálinkafőzde pálinkafőzés Kaposvár, Kapos

Pálinka főzés

A házi pálinkafőzés sokak számára hagyományos, a természet és az önellátás szeretetéből fakadó hobbi, amely évszázadok óta jelen van hazánkban. Az igazi magyar pálinka azonban nem csak hagyományos ital, hanem értékes kulturális örökségünk is. Ahhoz, hogy minőségi pálinkát készítsünk, nem elég csak a gyümölcs és a lepárló megválasztása, szükség van némi alapvető ismeretre és tapasztalatra is. A következőkben áttekintjük a házi pálinkafőzés fortélyait, és megosztjuk azokat az információkat, amelyek segítenek a sikeres pálinkafőzésben.

Michlberger Pálinka Főzde Pilisvörösvár Solymár

Michlberger Pálinka Főzde Pilisvörösvár Solymár

Kínálatunkból

  • bérfőzés
  • palackozott pálinka előállítás
  • értékesítés
  • kóstoltatás

Bemutatkozás

 

Nevem Mihályi (Michlberger) László. Születtem Esztergomban, 1970 -ben. A pálinkafőzéssel 1994-ben kezdtem el foglalkozni, először, mint tanuló, majd később – ugyanabban a főzdében – már mint tulajdonos-pálinkafőző.

Piliscsévi műhelyünk igazi családi vállalkozás, több generáció dolgozik együtt azért, hogy a Pilis lankáin termett gyümölcsök csodás ízét palackokba párolva eljuttassuk Önökhöz, Tisztelt Fogyasztóinkhoz. Főzdénkből csak kisüsti párlatok kerülnek ki, melyek – a Michlberger-pálinka barátai szerint – olyanok, mint a kézműves-remekek: egyediek, utánozhatatlanok és 2006-tól jelentünk meg a piacon saját palackozású termékeinkkel, melyek azóta egyre növekvő népszerűségnek örvendenek térségünk éttermeiben és borházaiban.

 Talán nem túlzás azt állítani, hogy Esztergomban és környékén szinte minden pálinkaszerető ember ismeri termékeinket.

Solymár Pálinka