biotermék

Kaposvár Gyógynövénybolt Kaposvár Gyógynövény

Kaposvár gyógynövénybolt

Pásztortáska Egészségbolt Kaposvár

Gyógynövénybolt Kaposvár

Kaposvár, Béla Király utca 16.

+36 30-940-15-16

 

Egészséget szolgáló élelmiszerek és alapanyagok széles választékát nyújtjuk dietetikus, élelmiszer- és vegyészmérnök ajánlásával.

A különleges táplálkozási célt szolgáló élelmiszereken kívül táplálék-kiegészítők, gyógyteák, kozmetikumok, baba-mama termékek és öko tisztítószerek széles választéka megtalálható üzletünkben.

 

Nyitvatartás:

H.-Cs.: 9:00-18:00

P.: 8:00-18:00

Szo.: 8:00-16:00

 

Termékeink:

 Funkcionális élelmiszerek,

 Immunerősítők,

 Étrend-kiegészítők,

 Gyógyteák,

 Gyógynövények,

 Fűszerek,

 Víztisztító és vízrendező rendszerek,

 Gyuri bácsi, a bükki füvesember teái,

 UKKO termékek,

 KAQUN víz

 

Kaposvár gyógynövénybolt

 

Mi az a KAQUN víz?

A Kaqun víz magyar fejlesztésű gyógyhatású víz, amelyet már több mint 15 éve vizsgálnak klinikai és laboratóriumi kutatások során. A Kaqun-technológiának köszönhetően az oxigén egy stabilizált formában jelenik meg, literenként 18-25 mg mennyiségben, ami többszázszor nagyobb koncentráció, mint amit a hagyományos ivóvízben találunk.

A Kaqun víz előállítása során nem használnak vegyi vagy toxikus anyagokat, az oxigén sem külső forrásból kerül a vízbe, hanem annak mennyisége a hidrogén felszabadulásának köszönhető. Kétféleképpen lehet a szervezetbe juttatni: egyrészt a bőrön keresztül a Kaqun fürdő során, másrészt szájon át a Kaqun víz fogyasztásával. Felszívódik a nyálkahártyán, a gyomorban és a gyomor-bél traktusban is, majd a szöveteken keresztüljutva sejtszinten képes javítani a szervezet felszívó képességét. Kimutatták róla, hogy csökkenti a mentális és a fizikai fáradtságot, mivel extra oxigént szállít a mitokondriumokhoz, amelyek az energiatermelő ATP-sejteket tartalmazzák.

Több tanulmány is megállapította, hogy a Kaqun víz fogyasztása segíti a sejtek regenerációját, javítja azok mechanizmusait és nagyban elősegíti a természetes őssejt fiziológiáját a szervezetben. A Kaqun víz nem tipikus ásványvíz, hiszen alacsony ásványianyag-koncentrációval rendelkezik, miután átesett az első tisztító folyamaton. Rendszeres fogyasztása bizonyítottan képes méregteleníteni, frissíteni a szervezetet, valamint energiával feltölteni azt.

Az akné kialakulásának fő okozója a Propionibacterium acnes, egy anaerob baktérium, amely szereti az oxigénhiányos környezetet. A KAQUN ivóvíz frissítő, lágy, oxigéndús víz, amely belülről táplálja testünket. Forradalmi technológiájának köszönhetően egyedülállóan stabil, kötött formában, nagy koncentrációban tartalmaz oxigént, melyet a szervezet gyorsan tud hasznosítani. Így visszaáll a természetes egyensúly.

 

Kaposvár Gyógynövénybolt

Kaposvár

A Tepertős Magyar Kézműves Delikát 3. kerület delikátesz

A Tepertős Kézműves Magyar Delikátesz 3. kerület

A Tepertős Magyar Kézműves Delikát 3. kerület delikátesz

1036 Budapest, Bécsi út 77-79. (Galagonya utca - Bécsi út sarok)

Honlap: www.facebook.com/atepertosobuda

 

Nyitva: H-P: 8-19

 

Minden nap termelői “piac”

Több, mint 80 termelő és borász kiváló, tartósítószer- és adalékanyag-mentes termékei.

Kínálatunkban sajt, kolbász, füstölt hús, szörp, lekvár, kézműves kenyér, kávé, szendvics, bor, sör, fűszer, csokoládé, chutney, tea nagy választékban.