Hírek

6 ok, amiért az internetes hirdetés pénzbe kerül nálunk

Jogosan szeretnék megtudni: Miért kell a Kézikönyvünk internetes hirdetéséért pár ezer forintot fizetni, amikor bárhol, bármikor ingyen hirdethetnek a neten?

Sok tucat ingyenes internetes oldalt ismerünk mi is, és vannak köztük nagyon-nagyon jók is. Van azonban 6 kritérium, amelyet a Kézikönyvünk. hu egyszerre tud, míg az ingyenesek esetleg csak egyiket vagy a másikat tudják megvalósítani, de sosem együtt:

1. Az információk megbízhatóságát rendszeresen ellenőrizzük

Az ingyenes internetes hirdetéseket egyszer kell feltenni. Sok hirdető már nem is emlékszik, hová tette fel. Ha megváltozik a tevékenysége, megszűnik, átköltözik, az internetes hirdetés akár évekig is fennmaradhat. A Kézikönyvünk.hu közérdekű és üzleti információit legalább évente ellenőrizzük. Azonban igyekszünk, hogy az év közben történt változásokat is kövessük, és a legtöbb esetben ez sikerül is. Ennek eredménye, hogy a Kézikönyvünket sokan megbízhatónak tekintik és hozzánk fordulnak információért.

2. A hirdetések jó helyen szerepelnek a Google-ban és más keresőkben is.

Hogyan lehet jó találati eredményt elérni? Sokan sok pénzért árulják ezt a tudást, pedig valójában nagyon egyszerű: minőségi tartalmat kell használható (akadálymentes) formában elhelyezni. A Kézikönyvünk kiadványaiban kezdettől fogva arra törekedtünk, hogy a tartalom megbízható és minőségi legyen. Az idén elkészült honlapunkat pedig a nemzetközi Akadálymentesítési Irányelvek szerint fejlesztettük ki.

3. Az információk minden elterjedt eszközön elérhetők

Az akadálymentesség feltétele azon technológiák használata, melyek biztosítják, hogy a weboldal minden eszközön egyformán jól használható legyen. Sokan kisegítő alkalmazásokkal oldják ezt meg: minden eszközre külön alkalmazást készítenek. A Kézikönyvünk.hu azonban úgynevezett reszponzív honlap, amely a képernyő méretétől függetlenül minden elterjedt alkalmazáson és böngészőn helyesen mutatja meg az információkat.

4. Az információk több ember számára használhatók

A mobiltelefonon a telefonszámhoz hozzáérve a szám azonnal hívható, a címet megérintve útvonalat terveztethet oda. Vannak emberek, akik fogyatékossággal élnek. A Kézikönyvünk.hu oldalai nekik is készültek. Az oldalak az Európai Unió  szabványa szerint akadálymentesek.

5. Nincsenek bosszantó linkek

Velünk sokszor előfordult már, hogy a Google-ban rátaláltunk arra, amit kerestünk. Rákattintottunk és nem volt ott semmi használható információ. Így elérhető, hogy a Google még jobb helyen jelenítse meg a weboldalt. Mi azonban nem élünk ezzel. Folyamatosan ellenőrizzük, hogy a tartalom aktuális és hibátlan legyen. Rendszeresen ellenőrizzük a linkeket, és kiszűrjük a hibás és nem létező oldalakat.

6. Nincsen banner hirdetés

Most már sokan tudják, hogy milyen nagyszerű pénzkereseti lehetőség egy látogatott oldalra mozgó banner hirdetéseket feltenni. A Kézikönyvünk.hu viszont nem támogatja. Mi használható weboldalakat szeretnénk biztosítani: minél több ember számára elérhetővé tesszük az információt, hogy aki keres valamit, az megtalálja. A bannerhirdetés pedig eltereli a figyelmet a lényegről: az oldalaink tartalmáról.

Jól jön a segítség!

Szeretnénk nagyon komolyan venni a mottónkat: Jól jön a segítség!

 

 

DUGULÁSELHÁRÍTÁS GYORSSZOLGÁLAT

Eldugult lefolyók és csatornák korszerű és szakszerű gépi tisztítása

Duguláselhárítás gyors szolgálatunk azonnali díjtalan kiszállással, és kedvező áron akár 1 órán belül vállal szakszerű bontás nélküli duguláselhárítást. Profi munkavégzés több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkező szerelővel. Telefon: 06 30 9210 948 és 06 20 3982 881

Szakterületeink a lakásokban, családi házakban lévő mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, fővezetékek, tisztítóaknák, esőcsatornák duguláselhárítása és karbantartása. Vállalunk még: társasházak főcsatornáinak, és a lakások lefolyójának szakszerű gépi tisztítását és duguláselhárítását azonnal. A duguláselhárításra a megrendelő kérésére a munka megkezdése előtt díjtalan árajánlatot tudunk adni, ezért a költségekről, árakról minden megrendelő a lehető legpontosabb tájékoztatást kapja, és ezek az előre megbeszélt költségek nem változnak. A célunk, hogy a duguláselhárítás a szakszerűen, gyorsan, költségtakarékosan történjen.

A mosogatók, a fürdőszobai csatornák, továbbá az udvari vezetékek azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrűbben találkozhatunk dugulásokkal. A duguláselhárításnak típusai: a lefolyó tisztítás és a csatornatisztítás, ezek az átmérőkben és csőanyagokban különböznek egymástól, így a tisztításuk is eltérő eszközökkel történik. A lefolyótisztítás például a mosogatók és fürdőszobai lefolyók, mosdók, zuhanyzók tisztítása és karbantartása. A csatorna tisztítás az udvari szennyvízcsatornák, ezek mérete nagyobb, mint 11 cm. Duguláselhárítás gyors szolgálatunk a lefolyó tisztításhoz és a csatorna tisztításhoz is korszerű gépeket használ, így szakszerűen tudjuk elvégezni a különböző átmérőjű vezetékek duguláselhárítását.

 

Duguláselhárítás Budapest gyorsszolgálat ezen kerületeiben kiemelt gyorsasággal:

Buda: II. kerület, III. kerület, XI. kerület, XII. kerület.

 

Pest: XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XXI. kerület, XXIII. kerület.

 

Célunk, hogy a duguláselhárítás Budapest kerületeiben bontás nélkül és tisztán történjen. Szerelőnk a megérkezés után a legoptimálisabb megoldást választva elvégzi a duguláselhárítást tisztán, bontás nélkül. A duguláselhárítás Budapesten speciális spirálos technikával történik. A gépi spirálos tisztítás nem okoz kárt a lefolyókban. A duguláselhárítás technikákban a legjobb módszer, ami dugulásokat minden esetben megoldja.

Budapesti duguláselhárítás gyors szolgálatunk Pest megyében is vállal duguláselhárítást

Biatorbágyon, Budajenőn, Budakeszin, Budaörsön, Diósdon, Dunaharasztin, Etyeken, Érden, Gyálon, Halásztelken, Maglódon, Nagykovácsin, Pátyon, Pécelen, Solymáron, Szigethalom, Szigetszentmiklóson, Százhalombattán, Telkiben, Törökbálinton, Üllőn, Ürömön, Vecsésen.

 

Az egyszerűbb házilagos eszközökkel végzett tisztítás általában csak ott használ alkalmazzák őket, ezért a fellazított szenny újból lerakódhat, vagy akár nagy dugulásokat is okozhat. Gyors szolgálatunk duguláselhárítást Pest megyében az alábbi helyeken végez:

Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Budaörs, Diósd, Dunaharaszti, Etyek, Érd, Gyál, Halásztelek, Maglód, Nagykovácsi, Páty, Pécel, Solymár, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Százhalombatta, Telki, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vecsés.

Duguláselhárítás Budapesten bontás nélkül

A bontás nélkül történő duguláselhárítás garantálja Önnek, hogy gyorsan használhatóvá váljon a lefolyórendszer. Fontos, hogy bármilyen bontás nagy költséggel is járhat. Duguláselhárítás és csatornatisztítás

Budai részen:

II. kerület, III. kerület, XI. kerület, XII. kerület, Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Budaörs, Diósdon, Etyek, Érden, Nagykovácsi, Páty, Solymár, Százhalombatta, Telki, Törökbálint, Üröm

Pesti részen:

XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XXI. kerület, XXIII. kerület, Dunaharaszti, Gyál, Halásztelek, Maglód, Pécel, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Üllő, Vecsés

Feladatunknak tekintjük még, hogy a esőcsatorna tisztítását Budán és Pesten bontás nélkül történjenek meg. A munkákról azok különbözősége miatt telefonon tudunk felvilágosítást adni. Vállalkozásunk esőcsatornákkal, tisztítássalcsatorna karbantartással is foglalkozik akár azonnali kiszállással. Budapesten a következő kerületekben vállalunk azonnali munkákat: Budán: II. kerület, III. kerület, XI. kerület, XII. kerület. Pesten: XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XXI. kerület, XXIII. kerület. Pest megyében: Biatorbágyon, Budajenőn, Budakeszin, Budaörsön, Diósdon, Dunaharasztin, Etyeken, Érden, Gyálon, Halászteleken, Maglódon, Nagykovácsin, Pátyon, Pécelen, Solymáron, Szigethalomon, Szigetszentmiklóson, Százhalombattán, Telkin, Törökbálinton, Üllőn, Ürömön, Vecsésen.
A esőcsatorna tisztítása a családi házakban is nagy szakértelmet igényel. Tevékenységi körünk települési csoportosítás szerint így is megtekinthető: Budai oldalon: 2. kerület, 3. kerület, 11. kerület, 12. kerület, Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Budaörs, Diósd, Etyek, Érd, Nagykovácsi, Páty, Solymár, Százhalombatta, Telki, Törökbálint, Üröm. Pesti oldalon: 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület, 19. kerület, 21. kerület, 23. kerület, Dunaharaszti, Gyál, Halásztelek, Maglód, Pécel, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Üllő, Vecsés.
Elérhetőségeinken megtalálhatóak vagyunk a nap 24 órájában elektronikusan is.

Elkészült az I. kerület kézikönyve

1. kerület kézikönyvének 2016 márciusi kiadásának címlapja

Kiváltság a számunkra, hogy első alkalommal nyújthatunk át egy olyan kiadványt, amely nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem; s a mai rohanó világban még mindig hasznos segítség az Önök számára.

Megjelent 2016 márciusában, terjesztve 16 000 példányban postaládákba és üzletekbe.