blog

6 ok, amiért az internetes hirdetés pénzbe kerül nálunk

Jogosan szeretnék megtudni: Miért kell a Kézikönyvünk internetes hirdetéséért pár ezer forintot fizetni, amikor bárhol, bármikor ingyen hirdethetnek a neten?

Sok tucat ingyenes internetes oldalt ismerünk mi is, és vannak köztük nagyon-nagyon jók is. Van azonban 6 kritérium, amelyet a Kézikönyvünk. hu egyszerre tud, míg az ingyenesek esetleg csak egyiket vagy a másikat tudják megvalósítani, de sosem együtt:

1. Az információk megbízhatóságát rendszeresen ellenőrizzük

Az ingyenes internetes hirdetéseket egyszer kell feltenni. Sok hirdető már nem is emlékszik, hová tette fel. Ha megváltozik a tevékenysége, megszűnik, átköltözik, az internetes hirdetés akár évekig is fennmaradhat. A Kézikönyvünk.hu közérdekű és üzleti információit legalább évente ellenőrizzük. Azonban igyekszünk, hogy az év közben történt változásokat is kövessük, és a legtöbb esetben ez sikerül is. Ennek eredménye, hogy a Kézikönyvünket sokan megbízhatónak tekintik és hozzánk fordulnak információért.

2. A hirdetések jó helyen szerepelnek a Google-ban és más keresőkben is.

Hogyan lehet jó találati eredményt elérni? Sokan sok pénzért árulják ezt a tudást, pedig valójában nagyon egyszerű: minőségi tartalmat kell használható (akadálymentes) formában elhelyezni. A Kézikönyvünk kiadványaiban kezdettől fogva arra törekedtünk, hogy a tartalom megbízható és minőségi legyen. Az idén elkészült honlapunkat pedig a nemzetközi Akadálymentesítési Irányelvek szerint fejlesztettük ki.

3. Az információk minden elterjedt eszközön elérhetők

Az akadálymentesség feltétele azon technológiák használata, melyek biztosítják, hogy a weboldal minden eszközön egyformán jól használható legyen. Sokan kisegítő alkalmazásokkal oldják ezt meg: minden eszközre külön alkalmazást készítenek. A Kézikönyvünk.hu azonban úgynevezett reszponzív honlap, amely a képernyő méretétől függetlenül minden elterjedt alkalmazáson és böngészőn helyesen mutatja meg az információkat.

4. Az információk több ember számára használhatók

A mobiltelefonon a telefonszámhoz hozzáérve a szám azonnal hívható, a címet megérintve útvonalat terveztethet oda. Vannak emberek, akik fogyatékossággal élnek. A Kézikönyvünk.hu oldalai nekik is készültek. Az oldalak az Európai Unió  szabványa szerint akadálymentesek.

5. Nincsenek bosszantó linkek

Velünk sokszor előfordult már, hogy a Google-ban rátaláltunk arra, amit kerestünk. Rákattintottunk és nem volt ott semmi használható információ. Így elérhető, hogy a Google még jobb helyen jelenítse meg a weboldalt. Mi azonban nem élünk ezzel. Folyamatosan ellenőrizzük, hogy a tartalom aktuális és hibátlan legyen. Rendszeresen ellenőrizzük a linkeket, és kiszűrjük a hibás és nem létező oldalakat.

6. Nincsen banner hirdetés

Most már sokan tudják, hogy milyen nagyszerű pénzkereseti lehetőség egy látogatott oldalra mozgó banner hirdetéseket feltenni. A Kézikönyvünk.hu viszont nem támogatja. Mi használható weboldalakat szeretnénk biztosítani: minél több ember számára elérhetővé tesszük az információt, hogy aki keres valamit, az megtalálja. A bannerhirdetés pedig eltereli a figyelmet a lényegről: az oldalaink tartalmáról.

Jól jön a segítség!

Szeretnénk nagyon komolyan venni a mottónkat: Jól jön a segítség!

 

 

DUGULÁSELHÁRÍTÁS GYORSSZOLGÁLAT

Eldugult lefolyók és csatornák korszerű és szakszerű gépi tisztítása

Duguláselhárítás gyors szolgálatunk azonnali díjtalan kiszállással, és kedvező áron akár 1 órán belül vállal szakszerű bontás nélküli duguláselhárítást. Profi munkavégzés több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkező szerelővel. Telefon: 06 30 9210 948 és 06 20 3982 881

Szakterületeink a lakásokban, családi házakban lévő mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, fővezetékek, tisztítóaknák, esőcsatornák duguláselhárítása és karbantartása. Vállalunk még: társasházak főcsatornáinak, és a lakások lefolyójának szakszerű gépi tisztítását és duguláselhárítását azonnal. A duguláselhárításra a megrendelő kérésére a munka megkezdése előtt díjtalan árajánlatot tudunk adni, ezért a költségekről, árakról minden megrendelő a lehető legpontosabb tájékoztatást kapja, és ezek az előre megbeszélt költségek nem változnak. A célunk, hogy a duguláselhárítás a szakszerűen, gyorsan, költségtakarékosan történjen.

A mosogatók, a fürdőszobai csatornák, továbbá az udvari vezetékek azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrűbben találkozhatunk dugulásokkal. A duguláselhárításnak típusai: a lefolyó tisztítás és a csatornatisztítás, ezek az átmérőkben és csőanyagokban különböznek egymástól, így a tisztításuk is eltérő eszközökkel történik. A lefolyótisztítás például a mosogatók és fürdőszobai lefolyók, mosdók, zuhanyzók tisztítása és karbantartása. A csatorna tisztítás az udvari szennyvízcsatornák, ezek mérete nagyobb, mint 11 cm. Duguláselhárítás gyors szolgálatunk a lefolyó tisztításhoz és a csatorna tisztításhoz is korszerű gépeket használ, így szakszerűen tudjuk elvégezni a különböző átmérőjű vezetékek duguláselhárítását.

 

Duguláselhárítás Budapest gyorsszolgálat ezen kerületeiben kiemelt gyorsasággal:

Buda: II. kerület, III. kerület, XI. kerület, XII. kerület.

 

Pest: XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XXI. kerület, XXIII. kerület.

 

Célunk, hogy a duguláselhárítás Budapest kerületeiben bontás nélkül és tisztán történjen. Szerelőnk a megérkezés után a legoptimálisabb megoldást választva elvégzi a duguláselhárítást tisztán, bontás nélkül. A duguláselhárítás Budapesten speciális spirálos technikával történik. A gépi spirálos tisztítás nem okoz kárt a lefolyókban. A duguláselhárítás technikákban a legjobb módszer, ami dugulásokat minden esetben megoldja.

Budapesti duguláselhárítás gyors szolgálatunk Pest megyében is vállal duguláselhárítást

Biatorbágyon, Budajenőn, Budakeszin, Budaörsön, Diósdon, Dunaharasztin, Etyeken, Érden, Gyálon, Halásztelken, Maglódon, Nagykovácsin, Pátyon, Pécelen, Solymáron, Szigethalom, Szigetszentmiklóson, Százhalombattán, Telkiben, Törökbálinton, Üllőn, Ürömön, Vecsésen.

 

Az egyszerűbb házilagos eszközökkel végzett tisztítás általában csak ott használ alkalmazzák őket, ezért a fellazított szenny újból lerakódhat, vagy akár nagy dugulásokat is okozhat. Gyors szolgálatunk duguláselhárítást Pest megyében az alábbi helyeken végez:

Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Budaörs, Diósd, Dunaharaszti, Etyek, Érd, Gyál, Halásztelek, Maglód, Nagykovácsi, Páty, Pécel, Solymár, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Százhalombatta, Telki, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vecsés.

Duguláselhárítás Budapesten bontás nélkül

A bontás nélkül történő duguláselhárítás garantálja Önnek, hogy gyorsan használhatóvá váljon a lefolyórendszer. Fontos, hogy bármilyen bontás nagy költséggel is járhat. Duguláselhárítás és csatornatisztítás

Budai részen:

II. kerület, III. kerület, XI. kerület, XII. kerület, Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Budaörs, Diósdon, Etyek, Érden, Nagykovácsi, Páty, Solymár, Százhalombatta, Telki, Törökbálint, Üröm

Pesti részen:

XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XXI. kerület, XXIII. kerület, Dunaharaszti, Gyál, Halásztelek, Maglód, Pécel, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Üllő, Vecsés

Feladatunknak tekintjük még, hogy a esőcsatorna tisztítását Budán és Pesten bontás nélkül történjenek meg. A munkákról azok különbözősége miatt telefonon tudunk felvilágosítást adni. Vállalkozásunk esőcsatornákkal, tisztítássalcsatorna karbantartással is foglalkozik akár azonnali kiszállással. Budapesten a következő kerületekben vállalunk azonnali munkákat: Budán: II. kerület, III. kerület, XI. kerület, XII. kerület. Pesten: XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XXI. kerület, XXIII. kerület. Pest megyében: Biatorbágyon, Budajenőn, Budakeszin, Budaörsön, Diósdon, Dunaharasztin, Etyeken, Érden, Gyálon, Halászteleken, Maglódon, Nagykovácsin, Pátyon, Pécelen, Solymáron, Szigethalomon, Szigetszentmiklóson, Százhalombattán, Telkin, Törökbálinton, Üllőn, Ürömön, Vecsésen.
A esőcsatorna tisztítása a családi házakban is nagy szakértelmet igényel. Tevékenységi körünk települési csoportosítás szerint így is megtekinthető: Budai oldalon: 2. kerület, 3. kerület, 11. kerület, 12. kerület, Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Budaörs, Diósd, Etyek, Érd, Nagykovácsi, Páty, Solymár, Százhalombatta, Telki, Törökbálint, Üröm. Pesti oldalon: 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület, 19. kerület, 21. kerület, 23. kerület, Dunaharaszti, Gyál, Halásztelek, Maglód, Pécel, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Üllő, Vecsés.
Elérhetőségeinken megtalálhatóak vagyunk a nap 24 órájában elektronikusan is.

Megtalálták a hirdetését!

Család autója utazás közbenlerobban. A férj telefonon kér segítséget, az asszony szomorúan vár, kezében egy vidám kisgyerek.

Miért van az, hogy folyamatosan kapjuk a visszajelzéseket, hogy az érdeklődők megtalálták a Kézikönyvünk.hu hirdetéseit? Erre nem lehet egy szóval magyarázatot adni. A válasz abban a 3 szempontban rejlik, amelyeket figyelembe vettünk a honlapunk tervezésekor:

  • A hirdetés jelenjen meg a Google-ban és más keresőkben az első találatok között.
  • A hirdetéseket és közérdekű információkat minél több ember olvasni és használni tudja.
  • A hirdetés átlátható és érthető legyen azért, hogy könnyen eldönthessük, ezt kerestük-e.

Könnyen megtalálták a hirdetését, mert akadálymentes

A tervezés első pillanatától kezdve szempont volt, hogy a honlapunkat a Nemzetközi Web-akadálymentességi Irányelveknek megfelelően tervezzük és töltsük fel tartalommal. Komolyan gondoljuk, hogy mindenkinek Jól jön a segítség! Ez azt jelenti, hogy akinek segítségre van szüksége, gyorsan megtalálja a keresett és érthető információt.

Közérdekű információk könnyen, gyorsan

A Kézikönyvünk.hu oldalain közérdekű információk is megtalálhatók mindenki által könnyen kereshető és könnyen érthető formában.

Jó helyezések a Google találati listákon

Az akadálymentességnek is tulajdonítjuk, hogy a 2014 nyarán elkészült Kézikönyvünk.hu már az első negyedév alatt közel negyedmilliószor jelent meg a találati oldalakon, és minden ötödik ember rákattintott. Így negyedév alatt 50 ezer oldalát nézték meg a keresőszavak alapján rátaláló emberek (a látogatottsági adatok forrása: Google).

4 fontos  dolog, amit az akadálymentes honlapról tudni illik

  1. Az akadálymentes honlap minden elterjedt eszközön használható. Akár mobiltelefonon, akár asztali számítógépen. Ezt többféle módszerrel megoldható  a kézikönyvünk a magyar honlapok közt íz elsők közt lett reszponzív, azaz nem kell semmilyen kisegítő programot letölteni ahhoz, hogy könnyen lehessen használni Androidon vagy kommunikátoron.
  2. Az akadálymentes weboldalt nemcsak a látássérülteknek találták ki. Ugyanolyan fontos más betegséggel vagy fogyatékossággal élő emberek számára is. Többek közt: siketek, nagyothallók, epilepsziások, alzheimer kórosok, inhüvelygyulladásban szenvedők, diszlexiások stb.
  3. A Magyarországon elterjedt (sárga körben három körrel jelzett) nagy kontrasztú felület nem felel meg a nemzetközi Web-akadálymentességi Irányelveknek (WCAG 2.0).
  4. Az Akadálymentességi Irányelveket várhatóan hamarosan a Parlament is elfogadja. A világ sok államában már elfogadták, és az Európai Bizottság is jóváhagyta.

Szeretne nevetni és közben informálódni?

Ha van 9 perce és szeretné könnyed, vidám formában megérteni, mitől akadálymentes egy oldal, ajánlok két feliratozott videót. Mindkettő kb. 5-5 perces: