Dekoráció Székesfehérvár Dekoráció, reklámtábla Székesfehérváron

Dekoráció Székesfehérvár Dekoráció, reklámtábla Székesfehérváron

DekorMAXX

 

Örömünkre szolgál, hogy betért hozzánk, és bemutatkozhatunk, felajánlhatjuk együttműködésünket, mely – reméljük – egy hosszú távú és gyümölcsöző kapcsolat alapja lesz.
Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a legjobb minőségben, rövid átfutási idővel és a vállalt időpontra teljesítsük az ügyfeleink megrendeléseit.
Az alkalmazott modern technológiák és a legjobb alapanyagok használatával, környezetbarát módon kínáljuk a megoldások széles palettáját a cégeknek és egyéni ügyfeleknek egyaránt.

Hívjon minket a 06/22/316-566 telefonszámon!

székesfehérvár dekoráció reklámtábla

Számunkra nem létezik “nagy” vagy “kis” munka, csak korrekten kivitelezett, professzionális munka. Megrendelőink között épp úgy megtalálhatók nagy- és kis vállalatok, mint  galériák, múzeumok, színházak, hivatalok, szállodák, boltok-bolthálózatok, reklám és propaganda ügynökségek és magánemberek.

Szolgáltatásaink

  • Reklámtábla 24 órán belül
  • Világító tábla
  • Járműdekoráció
  • Térbetű vágás
  • Plakát, ponyva nyomtatás
  • Megállító tábla
  • Mobil banner
  • Fólia eltávolítás

dekoráció székesfehérvár

A digitális nyomtatás lehetővé teszi, hogy a színes nyomatok gyorsan, magas minőségben és kis példányszámban is, akár egyetlen példányban készülhessenek. Lehetőség van teljesen egyedi tervezésű plakát vagy dekoráció elkészítésére.

Mi határozza meg az árat?
Először is figyelembe kell venni a gyári médiatekercs szélességeket, ügyelve az anyaggazdaságosságra és a költséghatékonyságra.

Rövidtávú használatra egy olcsóbb médiatípus is megfelelő. Ezek a médiaanyagok általában papír alapúak, és élettartamuk 2-4 hónap. Hosszabb idejű felhasználás esetén az alapanyag nylon alapanyagú és az élettartamuk jelentősen hosszabb.

Hová kerül kihelyezésre az elkészült anyag?
A nyomatatott médiákat a kültéri és a beltéri felhasználás szerint különböztetjük meg.
A kültéri anyagok UV- és vízállóak.

Matt vagy fényes felületű alapanyagra készüljön-e a nyomat?
Az alapanyag épp úgy, mint az offszet nyomtatásnál a papír, befolyásolja az elkészült termék színhatását. A fényes felületű alapanyagokra készített nyomatok, élénkebb színűek lesznek.

Mennyi ideig használhatóak fel a nyomatok?
A digitális nyomatok élettartama kültéri UV- és vízálló festékkel nyomtatva kültéri fóliával laminálva kb. 2-3 év. Beltéri felhasználás esetén – ha nem éri őket közvetlen UV sugárzás, akkor – ez az idő lényegesen hosszabb.

Székesfehérvár Dekoráció, reklámtábla Székesfehérváron