Dr. Csizmazia Endre Adjunktus szemész szakorvos Székesfehérvár

Dr. Csizmazia Endre Adjunktus szemész szakorvos Székesfehérvár

Bemutatkozás:

Dr. Csizmazia Endre szemész szakorvos vagyok. Több mint 35 éve dolgozom mint szemész Székesfehérvár és környékén. Ezek alatt az évek alatt nem csak a klasszikus szemészeti ismereteket tanultam meg / sajátítottam el, hanem megismerkedtem sok alternatív természetes gyógymóddal is. A krónikus betegségek terén tapasztaltam, hogy az orvostudomány által elfogadott gyógymódok mellett egyes alternatív kezelések, legalább olyan hatékonyak tudnak lenni, és ezekben a kezelésekben gyakran kevesebb a mellékhatások száma is. Természetesen az orvosi kezelést nem helyettesíthetik ezek az eljárások, de az esetek jelentős részében a beteg életminőségét nagyban javíthatják. Ezért kezdtem el Én is alkalmazni a honlapomon található kiegészítő gyógymódokat.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ >

Tevékenységek:

Szemészet
Szemészet

Hagyományos szemész és szemészeti tevékenység, felnőtt és gyermek szemüveg írás, gyermekszemészet és szemészeti gondozás, kontakt lencse rendelés. Betegségek szemészeti gondozása, szemfenék vizsgálat, ellenőrzés, stb.

Részletek

Szemizomtorna
Szemizomtorna

Látás javulás akár szemüveg nélkül. Jelenleg elsősorban a pubertás kori rövidlátás növekedés csökkentésére és a tartósan számítógép előtt ülőknél kialakuló „fáradásos” panaszok csökkentésére alkalmas kezelés van kidolgozva.

Részletek

ÍráSzemészet®
ÍráSzemészet®

Ez egy interdiszciplináris kutatás, mely kezdetben a grafológusok megsegítésére alakult, hogy az írásban jelentkező eltéréseket el tudják különíteni, miszerint psychés eredetű, személyiség jellemző eltérésről…

Részletek

Alternatív gyógymódok
Alternatív gyógymódok

A krónikus szembetegségek terén tapasztaltam, hogy az orvostudomány által elfogadott gyógymódok mellett egyes alternatív kezelések, legalább olyan hatékonyak tudnak lenni, és ezekben a kezelésekben gyakran kevesebb a mellékhatások száma is.