Gál Tiborc duguláselhárítás, víz-gáz-fűtésszerelés Székesfehérvár

Gál Tiborc duguláselhárítás, víz-gáz-fűtésszerelés Székesfehérvár

Szolgáltatások

Duguláselhárítás mesterfokon, Nagynyomású vízzel, speciális eszközökkel, csőkamerás ellenőrzéssel.

Székesfehérvári Duguláselhárítás
Már 7000 Ft-tól, Garanciával!

Nagynyomású vízzel , és a munka végeztével
– igény szerint – csőkamerás ellenőrzéssel!

Hívjon, ha azonnali segítségre van szüksége: 06-70-637-2328

Nem csak a dugulás elhárítását végzem el, hanem:

– A munka után takarítok, fertőtlenítek, szagtalanítok,
– Helyreállítom az esetleges bontást,
– Igény szerint csőkamerával leellenőrzöm az elvégzett munkát, és Ön így akár a saját szemével győződhet meg arról, hogy a tisztítást maradéktalanul elvégeztem
– Végezetül tájékoztatást adok a dugulás okáról, a kiújulás kockázatáról, és a probléma végleges megszüntetésének lehetőségeiről.

– Rendelkezésre állási terület: Fehérvár és vonzáskörzete.

Amennyiben segítségre van szüksége, kérem hívjon az alábbi telefonszámon!
Gál Tiborc 06 70 637 2328

Néhány szó a PROFESSZIONÁLIS duguláselhárításról:

A professzionális duguláselhárító egyik fő jellemzője, hogy rendelkezik olyan speciális ipari kamerával, amely képes a megtisztított csőszakaszban felvételeket készíteni és így a tisztítás eredményét és a csőszakasz állapotát a tisztítást végző szakember és nem utolsósorban a megrendelő szeme elé tárni.

Csőkamerás ellenőrzés nélkül professzionális duguláselhárításról nem beszélhetünk, hiszen enélkül semmilyen információnk nem lehet arról, hogy a tisztítás folyamán a szennyeződést maradéktalanul eltávolítottuk, vagy csak egy lyukat fúrtunk a lerakodásban, ami ugyan pillanatnyilag átereszti a vizet de pár nap után újra bedugul.

Az ellenőrzés (kamerázás) nélküli munka valójában csak házilagos megoldás. Sok esetben egy ilyen átlagos duguláselhárítás 1/2 óra alatt kész. Ezzel szemben ugyanez a munka tisztességesen elvégezve, több különböző fejjel a csőszakaszt átmosva és leellenőrizveakár több órát is igénybe vesz, és ráadásul ugyan annyiba kerül mint az amatőr barkács munka.

A hagyományos spirállal végzett duguláselhárítás csak a cső alját tisztítja, a csatorna oldalán és tetején lerakódott szennyeződés ottmarad, aztán később újabb dugulás kialakulásához vezet. Ezt a szennyeződést csak speciális duguláselhárító fejekkel lehet eltávolítani.

Ráadásul a hosszú csőszakaszok (20m-nél hosszabb) duguláselhárítása a hagyományos spirálos módon igen nehéz, és általában nem éri meg a ráfordított időt, hiszen nem lehet a megfelelő eredményt elérni. A legtöbb ilyen esetben nem gyors beavatkozásra, hanem hosszútávú megoldásra van szükség.

Ez a megoldás a professzionalitás másik jellemzője az ún. “Woma”, nagynyomású (120-180 bar) vízzel történő tisztítás. Az eljárás során egy speciális mosó fejet alkalmazunk, ami a nagynyomású víz hatására forog a cső belsejében és előre húzza magát, miközben teljesen tisztára mossa a csőszakaszt. Ezt az eljárást általában a nagyobb csatornázási cégek alkalmazzák ipari méretekben az utcai csatornák tisztítására, jómagam viszont kidolgoztam ennek az eljárásnak a háztartási igényekre szelídített változatát, amelyet ha szükséges örömmel bevetek az Ön problémájának az orvoslására is.

Üdvözlettel: Gál Tiborc