Honda M&M autószerviz autójavítás 3. kerület

Honda M&M autószerviz autójavítás 3. kerület

Honda gépkocsik hivatalos márkaszervize.

Lakatos- és fényezőmunkák, biztosítás ügyintézés.
TÉRÍTÉSMENTES CSEREGÉPKOCSIK BIZTOSÍTÁSA!
BUDAPEST TERÜLETÉN INGYENES AUTÓMENTÉS!

Az M&M Business Car Kft -ét 1996-ban alapította Molnár Lajos és Mink Zoltán.

A cég fő tevékenysége használt gépjárművek adás-vétele, valamint a gépkocsik teljes körű biztosítási ügyintézése volt, ezen belül a Honda típusaira szakosodtunk. Vevőkörünk keresleti igényeit figyelembe véve 1998-tól tevékenységünket kibővítettük, gépjármű finanszírozással és autó importtal. 2001 nyarán új telephelyre költöztünk a III. ker. Bojtár u. 46-48-ba. A Honda Tenno Autóháztól üzemeltetésre átvettük a használtautó üzletágat.

2003. júniusában a Honda Hungary Kft. megvonta a képviseleti jogot a Honda Tenno Kft.-től. Ezzel egyidejűleg cégünk átvette a Bojtár utcai autóház teljes körű üzemeltetését. Kamatoztatva tapasztalatainkat, a cég teljes körű átszervezésre a tevékenységi körének kiszélesítésére, telephelyünk átépítésére, felújítására került sor.

Erőfeszítéseinknek és nagyobb összegű beruházásainknak köszönhetően 2004 áprilisában megszereztük a Honda Márkaszerviz jogot.

Célunk továbbra is a folyamatos fejlesztés, ügyfeleink maradéktalan kiszolgálása és e kitűnő Márka hírnevének méltó képviselése.