Kaposvár festék Kaposvár festékbolt

Kaposvár festék Kaposvár festékbolt

Kaméleon Festékbolt Kaposvár – Kaméleon Paint Kft.

Kaposvár festék festékbolt

7400 Kaposvár, Mező u. 4.

+36 82-821-114

Email:

Honlap: https://kameleonfestekbolt.uzleti.hu

 

"Ahol a színek életre kelnek"

Kaméleon Festékbolt Kaposvár

Kaposvár

Festékboltunkat 2009 áprilisában nyitottuk meg. Az azóta eltelt időszakban igyekeztünk megismerni az igényeket, és annak megfelelően kialakítani festék kínálatunkat.

Kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezünk mind a gyártókkal, mind a forgalmazókkal, és ez lehet garancia Önöknek, hogy a célra leginkább megfelelő anyagokat és technológiákat választhassuk ki együtt.

Ismereteinket saját múltunkból, a gyártó cégek ismertetéseiből és a kedves vevőink-felhasználóink visszajelzéseiből merítjük és igyekszünk is továbbadni Önöknek.

Ha megunta a hatalmas polcok közötti barangolást, a hozzá nem értő emberek “jó” tanácsait, akkor nálunk a legjobb helyen jár!

A festékbolt ugyan csak 43 négyzetméter, széles autó- és falfesték-, valamint szerszám-választékkal várja kedves partnereit barátságos családias környezetben.

Termékválasztékunkban törekszünk a legszélesebb igények kielégítésére, minőségi gyártók termékei mellett a kedvező árat kereső ügyfeleink is megtalálják nálunk amit keresnek, legyen az festék, szerszám vagy ragasztóanyag.

 

Kaposvár festék

– autófestékek, lakkok

– ipari festékek, alapozók

– fényezőszerszámok, segédanyagok

– kéziszerszámok

– beltéri falfesték, kültéri falfesték, zománc, alapozó, lakk, lazúr

– tapasz, gipsz, glett

– lakk, parkettalakk, faápolás

– élvédők, díszlécek

– hígító, oldószer, festékmaró

– purhab, akril-, szilikon-, dekorációs festék, glettek

– ragasztóanyagok

– ragasztószalag és takarófólia

– ecset, kefe, festőszerszám

– fűrészporos tapéta, üvegszövet tapéta

 

Szolgáltatások

Számítógépes színkeverés autóra, fémre, fára, falra, kül- és beltérben egyaránt. Spraytöltés, szakmai tanácsadás.

 

Kaposvár festék Kaposvár festékbolt

Kaposvár festék festékbolt

 

A színek meghatározó elemei egy lakás hangulatának, az általuk létrehozott optikai hatás azonban számos tényező összjátéka. Meghatározó szempont, hogy mekkora felületen, milyen párosítással, mintával és textúrában, továbbá milyen fényhatások szereplői között jelenik meg az adott szín. Ugyanaz a színárnyalat ugyanolyan gondosan kiválasztva egy palettáról teljesen más optikai hatást kelt, ezáltal eltérő hangulatot hoz létre két külön lakásban, a fenti adottságok függvényében.

Tuti tipp: ha nagyon tanácstalanok vagyunk a színválasztással kapcsolatban, akkor válasszunk 2-3 egymás melletti színt, majd egy komplementert a színkör túloldaláról. Ez egy lakberendezői jolly joker: mindig működik. Erős és pasztellszínekkel egyaránt.

 

Kaposvár festék Kaposvár festékbolt

Kaposvár

 

Kaposvár festékbolt Kaposvár festék