Lukács Fogászat 2. kerület Fogászati Ellátás

Lukács Fogászat 2. kerület Fogászati Ellátás

lukács fogászat 2. kerület

Nálunk nincs fájós fog, csak szép mosoly!

1994-ben alapítottuk cégünket, ami akkor 2 kezelőegységgel működött. 2007-ben tovább bővült a rendelő, így ma már 3 fogászati szék található rendelőnkben.

Fogorvosi rendelőnket azzal a szándékkal nyitottuk meg, hogy pácienseink kedves, családias környezetben részesüljenek színvonalas kezelésben, mindezt megfizethető áron. Elsődleges szempont a páciens elégedettsége, ami nem csak a kezelési idő alatt, hanem évek múlva is fontos számunkra! Rendelőnkben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy pácienseink minél hosszabb ideig megőrizzék szép mosolyukat, ép fogazatukat, egészséges fogínyüket!

Figyelmes és barátságos orvosaink több szakterületen állnak pácienseink rendelkezésére. Szolgáltatásaink között szerepel esztétikai fogászat, konzerváló fogászat, fogpótlás, szájsebészet, parodontológia, fogkőeltávolítás, fogfehérítés, gyermekfogászat, és fogszabályozó szakorvossal is dolgozik együtt rendelőnk.

Budán, a A Széll Kálmán tértől (1951 és 2011 között: Moszkva tér, régi divatos becenevén Kalef) néhány percre található rendelőnk, közvetlenül a Budapest Szálló lábánál. A rendelő jól megközelíthető tömegközlekedéssel, autóval egyaránt. Villamossal (18, 61) vagy busszal (5, 22) csak két megálló. Parkolási lehetőség közvetlenül mellettünk a Körszálló őrzött parkolójában.

2.kerület fogászat

Szolgáltatások

Teljes körű fogászati ellátással várjuk Önt rendelőnkben!

Szolgáltatásaink között szerepel:

   – esztétikai fogászat (pótlás és tömés, fogékszer)

   – garanciális fogpótlások (porcelán koronák, hídak, fogsorok)

   – szájsebészet, implantológia (fogbeültetés)

   – parodontológia

   – nagynyomású fogtisztítás, ultrahangos fogkő-eltávolítás

   – amerikai módszerrel, prizmás fogfehérítés

   – nyálkahártya betegségek kezelése

és fogszabályozó szakorvossal is dolgozik együtt rendelőnk.

Bővebb információ a szolgáltatásainkról a Fogászati kezelések menűpont alatt található.