12. kerület bölcsőde – Panda Bölcsőde XII. kerület

12. kerület bölcsőde – XII. kerület Panda Bölcsőde

Budapest 12. kerület bölcsőde – Hegyvidék Orbánhegy XII. kerület bölcsőde

1124 Budapest, Fodor u. 42.

+36 30-395-13-11

E-mail:

 

Családias környezet, kis létszám, fakultatív programok, egyéni képességfejlesztés és rendszeres orvosi felügyelet 12. kerületi bölcsődénkben.

 

12. kerület bölcsőde XII. kerület Panda Bölcsőde

 

Bölcsődénk 1997-tõl (2001 nyarától alapítványi formában) működik a XII. kerületben az Orbánhegyen, tiszta levegőjű, kellemes zöld környezetben, amely személygépkocsival és tömegközlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető télen-nyáron.

 

Panda Bölcsőde XII. kerület – bemutatkozás

Az intézmény 12 hónapos kortól 4 éves korig szolgálja a gyermekek nevelését és sokoldalú fejlesztését, amelynek egy 400 m2-es kertben lévő Bauhaus villaépület ad otthont 100 m2 alapterületen.

 

A bölcsőde kialakítása

Két hangulatos és családias csoportszobánk van, illetve törekszünk az aktivitásra ösztönző, ingergazdag környezet biztosítására. Udvarunk mozgásfejlesztő eszközökkel van ellátva, melyek körét folyamatosan bővítjük. Kertünkben sokféle gyógynövény, gyümölcsfa, veteményeskert és virágoskert található. A növények ültetését, gondozását, betakarítását és tárolását az idősebb gyermekekkel közösen végezzük, mert abban hiszünk, hogy a gyerekek aktív részesei kell, hogy legyenek a körülöttük lévő világ felfedezésének és alakításának, így fontos, hogy minél több ismeretet szerezzenek személyes megtapasztalás útján.

 

A nevelés résztvevői

A nevelés és gondozás tapasztalt óvodapedagógusok, csecsemő-gyermekgondozó, testnevelő és zenepedagógus segítségével, illetve gyermekorvos és védőnő felügyeletével történik.

Bölcsődénk nyitott a szülői ház felé, együttműködésünk alapja a bizalom, a tisztelet és az őszinteség.

Nyílt nap helyett a hozzánk jelentkező gyermekeknek és szüleiknek ingyenes lehetőséget biztosítunk arra, hogy több délelőttöt vagy délutánt eltöltsenek velünk, így megismerve közösségünket és munkánkat. Szeretettel várunk minden gyermeket! Büszkék vagyunk arra, hogy bölcsődénkben visszatérő szülőket üdvözölhetünk, akik második, harmadik gyermekük számára is a Panda mellett döntenek, és ismerősi körük gyermekeinek is ajánlanak minket.

 

Nyitva tartásunk:

Minden hétköznap 8 órától 17 óráig.

Éves nyitva tartásunk 10,5 hónap.

Zárás idején nincs díjfizetés.

 

Sajátosságaink:

– Kis létszámú bölcsőde, kis létszámú csoportok.
– Egyéni bánásmód, a differenciált képességfejlesztés maximálisan megvalósul.
– Csak alkalmanként járó gyermekek nevelését-fejlesztését is vállaljuk.
– Speciális étkezési igénnyel rendelkező gyermekek étkeztetése is megoldott.
– Évtizedes tapasztalattal rendelkezõ szakemberek végzik a fejlesztő, nevelő munkát.
– Heti rendszerességgel gyermekorvosi, védőnői felügyelet szükség szerint.
– Hagyományaink ápolása a szülők aktív közreműködésével: ünnepek, Pandanap (a régi gyermekek meghívásával).

 

12. kerület bölcsőde

 

Szülői vélemények bölcsődénkről:

Szabó Orsi:

“A mostmár négy éves, óvodás kisfiam örökre kedves élményeket szerzett a Panda Bölcsődében. Három évig járt a Pandába és felszabadultan, önbizalommal telve lépett tovább az óvodába. A Panda Bölcsődében mind emberileg, mind pedig szakmailag olyan támogató közegre találtunk, amely remekül kiegészítette a családunkban fontosnak tartott értékeket és nevelési elveket.”

 

Németh Bea:

“Olyan helyet kerestem a kicsi számára, ahol kiegyensúlyozott légkörben, egyéni odafigyelésben, őszinte szeretetben részesülhet. Hosszas utánajárás után választottam a Pandát elsősorban a gondozók személyisége, hozzáértése, odaadása miatt, amelyet az első pillanatban éreztem. Másodsorban a bölcsöde otthon-íze fogott meg, azon kívül a gyönyörű környezet, a hegyi levegő, a kert és nem utolsó sorban a jó megközelíthetőség. Mindig hálás leszek a Pandának azért a szép két évért, amit Csillus náluk tölthetett, köszönöm!”

 

Anonim:

“A fiam már iskolás, de amikor elmegyünk a bölcsi mellett, mindig felkiált: “itt játszottunk a kertben”! Szerintem ennél nem kell több értékelés :)”

 

12. kerület bölcsőde XII. kerület bölcsőde

 

12. kerület bölcsőde XII. kerület bölcsöde

Budapest, XII. kerület

 

https://kezikonyvunk.hu/12-ker%c3%bclet-b%c3%b6lcs%c5%91de-xii-ker%c3%bclet-panda-b%c3%b6lcs%c5%91de/