A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

Szentedre és környéke Egészségközpont – Medcity

Szentedre és környéke Medcity egészségközpont

Szentedre és környéke Egészségközpont – Medcity

+36 1-880-69-00 A telefonszámot
Kézikönyvünk.hu-n találta

+36 1-635-35-50

Cím:

1044 Budapest Megyeri út 53.

Honlap:www.medcity.hu

A MEDCITY Egészségközpont, a magán-egészségügyi ellátás új szereplője, ahol a legkeresettebb szakrendeléseket és diagnosztikai eljárásokat egy helyen kínáljuk pácienseink számára. Ezáltal végigkísérjük őket a gyógyulásig vezető úton.

Kiváló szakorvosi, szakasszisztensi gárda és infrastruktúra, valamint magas szintű műszerezettség biztosítja, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon lássuk el a pácienseket.

Együttműködő partnereinkkel karöltve, komplex szolgáltatásainknak köszönhetően, lerövidül az idő, amit a páciensnek el kell tölteni a diagnózis felállításáig. A felnőtt járóbeteg-szakrendelések mellett az altatásban végzett gasztroenterológiai vizsgálatok is igénybe vehetők. A 12 ágyas, magas komfort fokozatú fektető részlegnek köszönhetően, a vizsgálatok előtt és után is biztosított a kényelmes környezet pácienseink számára. Egészségközpontunk a Megyeri hídhoz és az M0-s úthoz való közelsége miatt nem csak a IV., XIII., XV. kerület lakosai számára nyújt kézenfekvő megoldást, de a budai oldalról és a főváros vonzáskörzetéből – Dunakesziről, Budakalászról, Sződről, Szentendréről, Gödről érkező páciensek számára is. A központ saját, ingyenesen igénybe vehető parkolóval is rendelkezik.

Miért válassza a MEDCITY Egészségközpontot? Pácienseink időpontra érkeznek, így minimális a várakozási idő. A társszakmák szakrendelései, vizsgálatai is egy helyszínen biztosítottak. A gyógyításon túl, fő profilunk a prevenció. Orvosaink nagy szakmai tapasztalattal, tudással és beteg-centrikus szemlélettel rendelkeznek. Egészségközpontunkban elérhetőek mind a képalkotó diagnosztikai-, mind pedig a laboratóriumi vizsgálatok. Szakrendelőink modern, jól felszerelt eszközparkkal rendelkeznek. Pácienseink telefonon, online, e-mailben vagy személyesen is bejelentkezhetnek. Az M0-s közvetlen közelében, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető elhelyezkedéssel, ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk pácienseinket.

https://www.kezikonyvunk.hu/4-ker%C3%BClet-eg%C3%A9szs%C3%A9gk%C3%B6zpont-medcity/