A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

Szentendre Programozó kurzusok- Nyári táborok

Szentendre és környéke programozó kurzusok, nyári táborok

Szentendre programozó kurzusok- Nyári táborok

Kurzusok, csoportok Iskolánkban

Az alábbi kurzusok indulnak: Programozás 2-3., 4-5., 6-8. osztályosok számára Programozás – KODU 1. osztályosok számára Robotika – mBot 3-4., 5-6. osztályosok számára Programozó kurzusainkra 7-15 éves diákok jelentkezését várjuk. Csoportjainkat korosztályonként alakítjuk ki, azaz 2-3., 4-5. és 6-8. osztályos diákok tanulnak együtt programozni. Kurzusainkat 6-12 fős csoportokban tartjuk.

 

TÁBOR INFORMÁCIÓK

Egész napos tábor esetén: Táboraink ötnaposak, hétfőtől péntekig tartanak, a tábor típusától függően 9-17 óráig. Érkezés: 8:30-tól lehetséges. Helyszínek: Az egész napos tábor esetében több helyszínt használunk: a Logiscool iskola helyszínét, valamint a Leányfalu Thermálfürdő területét, illetve más szentendrei helyszíneket. Szabadidős program: félnapos, az adott tematikájú program; a másik fél napon pedig pedagógus táborvezetőink és animátoraink különböző érdekes, új, nemzetközi játékokkal és sportos programokkal várják diákjainkat. Ellátás: Tízórait, ebédet és uzsonnát biztosítunk a gyerekeknek. Biztosítani tudjuk a tejcukor és gluténmentes diétán lévők étkezését is. Félnapos tábor esetén: Táboraink egyhetesek, hétfőtől péntekig tartanak. A félnapos táborok délelőtt vagy délután kerülnek megrendezésre, a napszakot a jelentkezők létszámának függvényében határozzuk meg. Táborozóink részére tízórait vagy uzsonnát biztosítunk. Félnapos táborainkat 6-7. osztálytól felfelé javasoljuk. A félnapos, délelőtti tábor 9:00-12:00-ig tart, az érkezés 8:30-tól lehetséges. A félnapos, délutáni tábor 13:30-tól 16:30-ig tart, az érkezés 13:00 órától lehetséges. A félnapos tábor díja tartalmazza a szakmai programot és egy étkezést (tízórai/uzsonna). “Kombinált- dupla” táboraink: A “kombinált – dupla” táborokban a gyerekek délelőtt és délután is szakmai programon vesznek részt, vagyis nem mennek külső helyszínre. Elsősorban olyan (nagyobb) gyerekek számára ajánljuk, akik jól tolerálják a délelőtti ÉS délutáni tantermi foglalkozásokat. Kérjük, hogy a “kombinált-dupla” táborok iránt érdeklődők a FÉLNAPOS táborra jelentkezzenek (a félnapos tábor árát kiválasztva), megjegyzésben megjelölve, hogy érdeklődnek a “kombinált -dupla” tábor iránt. A tábor kezdete előtt a szülőkkel felvesszük a kapcsolatot és egyeztetünk a tábor “másik felének” lehetséges témaköreiről. A félnapos tábori jelentkezéseket a tábor kezdete előtt, az egyeztetések után tudjuk “kombinált – dupla” jelentkezésekre módosítani. A “kombinált – dupla” tábor ára 59.900 Ft, mely tartalmazza a délelőtti és délutáni szakmai foglalkozásokat, valamint az étkezéseket. Egyes táborainkat minimum 6 fő jelentkezésével indítjuk, a maximális létszám 12 fő. A meghirdetett táborokkal kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk!