Üveg-Ásvány Kft. építőanyag Székesfehérvár

Üveg-Ásvány Kft.

építőanyag Székesfehérvár

8044 Kincsesbánya, Tatárhegy 3-5. (telephely)

1117 Budapest, Szerémi út 25. (székhely)

8052 Fehérvárcsurgó, Külterület 2., Pf.: 7. (postacím)

+36 22-578-464

+36 30-268-09-42

Üveg-Ásvány Bányászati Ipari Kft

 

Telephely nyitva tartás:

egész évben 6.00 – 13.30

 

Üveg-Ásvány Bányászati Ipari Kft. Székesfehérvár

Hőszigetelő rendszerek

Építőanyagok kis- és nagykereskedelme

Homok, kavics termékek

SIWIX Therm

Üveg-, kerámia és építőipari homok

Kavicstermékek

Sport és szabadidős felhasználású homoktermékek

 

Székesfehérvár építőanyag homok

 

Székesfehérvár Építőanyag – Homok

Az Üveg-Ásvány Kft. a magyarországi üvegipari homok felhasználók első számú beszállítója. A társaság telephelyén 1962-ben kezdődött a minőségi üveggyártásra alkalmas kvarchomok bányászata. Az Üveg-Ásvány Kft. 100%-ban magyar tulajdonú társaság, melyet 1990-ben alapították az üzem dolgozói és a bányát addig üzemeltető állami vállalat. Erre a tevékenységre a bányavállalkozás már 1996 óta minőségirányítási tanúsítvánnyal rendelkezik.

A több, mint kétszáz hektárnyi területen fekvő, és több száz fúrással megkutatott kvarchomok lelőhelyen az évtizedek alatt megszerzett tapasztalattal végezzük a homokok bányászatát. Az ásványelőkészítést és a nemesítést világszínvonalú gyártási folyamatokkal és eljárásokkal végezzük. Az alapanyag feldolgozásokhoz Európa több országából vásároltunk berendezéseket, hogy mindig kiváló minőségű termékekkel elégíthessük ki felhasználóink igényeit.

 

Miért válasszon minket?

– Szabvány követelményeit teljesítő folyamatorientált, hatékony Minőségirányítási Rendszert működtetünk.

– A vezetés a cég működésének fejlesztéséhez irányelvként elfogadja az ISO 9000-es minőségirányítási rendszerszabványok alapját képező minőségirányítási alapelvet és azok gyakorlati megvalósítására törekszik.

– A vezető munkatársak saját tevékenységükkel példát mutatva igyekeznek elérni, hogy minden alkalmazott aktív, kezdeményező részese, ezáltal folyamatos fejlesztője legyen a rendszernek.

– Vevőinkkel, beszállítóinkkal kölcsönös bizalomra épülő, hosszú távra szóló kapcsolat kialakítására törekszünk.

– Működési folyamataink fejlesztése során építünk munkavállalóink, vevőink, beszállítóink észrevételeire, véleményére és javaslataira.

– Nyereséges tevékenységgel és hatékony költséggazdálkodással megtartjuk a tulajdonosok bizalmát, kivívjuk megelégedettségüket.

– Kiemelten fontos számunkra a biztonságos és egészséget, illetve környezetet kímélő technológiák, megoldások alkalmazása.

– Dolgozóinknak kölcsönös bizalomra épülő munkahelyet, erkölcsi és anyagi megbecsülést kívánunk nyújtani.

– Minőségképességünk emelését a minőségpolitikánkra alapozott rövid és hosszú távú minőségi célok megvalósításával, a megelégedettségre épülő folyamatos javítással biztosítjuk, melyet tudatossági képzésekkel, hibajavító és megelőző intézkedésekkel érünk el.

 

Székesfehérvár építőanyag

Székesfehérvár