Veszprém klíma Veszprém klímaszerelés

Novák Gábor klímaszerelő – klímaszerelés klíma Veszprém

8200 Veszprém, Major u. 17.

+36 20-974-84-95

+36 20-828-08-91

Email:

 

Klímaszerelés szolgáltatások Veszprém:

Klímaértékesítés,

Klímaszerelés,

Klímakarbantartás,

Minden, ami klíma,

 

Díjtalan felmérés!

 

Veszprém klíma Veszprém klímaszerelés

Veszprém klíma Veszprém klímaszerelés

 

GREE Klíma Veszprém

8200 Veszprém

A márka széles típus választéka, kiváló minősége, környezetbarát működése teszi elégedetté vásárlóit. A műszaki háttértámogatást a sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező, elkötelezett Gree szakmai csapat segíti.

A Gree márkaképviseletének alapvető célja és működési irányelve, hogy a magas minőség és megbízhatóság egyensúlya legyen szem előtt. A Gree kiváló termékekkel, folyamatos megújulással, fejlesztésekkel dolgozik. A márkaképviselet kiemelten fontosnak tartja, hogy mindezeket az előnyöket a fogyasztók számára elérhetővé, felhasználóbarát, valamint versenyképes árakkal tegyék kedveltté a megrendelések folyamán.

Veszprém klíma

A Gree klímák magas minőségét igazolja az Euromonitor International piackutató cég minden évben kiadott tanúsítványa is, amelyben 2015 óta a világ elsőszámú klímamárkája minősítést kapja.

A legújabb ötleteket, műszaki találmányokat a Gree szakemberei beleépítik klímáikba.  Sok-sok beépített funkciót, szűrőt, alkalmazási lehetőséget kapunk végeredményként, megfizethető árak mellett.

 

Novák Gábor klímaszerelő – Veszprém klíma

 

Gree klímaszerelés előnyei:

Veszprém klíma klímaszerelés

– Az összes Gree termék Hivatalos Magyar garanciával érhető el.

– Ezen felül 3 év garanciát vállal a gyártó az összes termékére, valamint további plusz 2 évet a hűtőkompresszorra.

– A Gree tervezői olyan egyedi funkciókkal látják el berendezéseiket, amelyek egyszerű és hatékony megoldásokat biztosítanak.

– Ilyen például az áramszünet memória, a turbó gomb vagy a kellemes éjszaka üzemmód. Igen népszerű ez a funkció, mellyel éjjel is lehet használni a klímát, a mérsékelt zajszint ugyanis nyugodt alvást biztosít.

– Az automata tisztítás is sokak kedvence, amely az egészségmegőrzés szempontjából is igen praktikus.

– A többszörös szűrőrendszer, a gyerekzár és LED kijelző is színesíti a hozzáadott, hasznos funkciók tárházát.

– A Gree klíma egyedi Cold plazma légszűrő technológiája hatástalanítja a baktériumok, vírusok, penészgombák 90%-át, megsemmisíti a kellemetlen szagokat és negatív töltetű ionokat enged be a légtérbe, ez által frissíti a levegőt.

– A klímák inverteres technológiával készülnek, mely biztosítja energiatakarékosságukat (A+).

– A gyors hűtés-fűtés funkció az otthoni felhasználók kedvence, hiszen így hazaérve szinte azonnal kellemes hőmérsékletet és érzetet biztosít a klíma használata.

 

Veszprém klímaszerelés Veszprém klíma

Veszprém klímaszerelés

 

Split Klíma Veszprém

Az utóbbi években a split klíma uralja a piacot, mivel jobb beruházási előnyöket jelent, mint a mobil klíma változat. A split klíma nevét az „osztott klíma” névből is kapta, ami azt jelenti, van egy kültéri és egy beltéri egysége.

Egyik legfontosabb előnye, a zajszint minimalizálása, mivel a klíma kültéri részében helyezkedik el a kompresszor. Az így a használt helységen kívül lép működésbe, s így a működési zaj is lényegesen kevesebb az otthonunkban vagy éppen az irodahelyiségben.

A technológia másik lényeges előnye az, hogy a működés során felszabaduló hő így szintén nem a beltérben oszlik szét, mely nehezítené a levegő megfelelő hőmérséklet elérését és szinten tartását, valamint a klíma energiafelhasználási igényét is terhelné. Ennek a megoldásnak köszönhetően a szerkezet működése során ez a termelődött hő a szabadtérben oszlik szét, s az energiatakarékosság is hatékonyabban érvényesül.

A split klíma szerkezete az említett csendesebb és takarékosabb előnyökön kívül esztétikai értékkel is bír. A split klíma egyik eleme helyezkedik csak el a beltérben, az is a kisebb egység. Ez a szerkezetrész a falra kerül, s különböző esztétikus design lehetőségek közül választhatunk olyat, ami a legjobban illik a környezet vagy elképzeléseink stílusához – klímaszerelés Veszprém és környékén.

 

Veszprém klímaszerelés Veszprém klíma

8200 Veszprém

 

Veszprém klíma klímaszerelés