A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

XIV. Kerület Állatorvosi Rendelő- Long Life 14. kerület

XIV.kerület Long Life

XIV. Kerület Állatorvosi Rendelő- Long Life 14. kerület

XIV. kerület Long life
Szolgáltatások

Állatorvosi szolgáltatásunk keretein belül végezzük a kisállatok vakcinázását, microchipes megjelölését és útlevelének kiállítását. Betegeink gyógykezelését, belgyógyászati, szülészeti és sebészeti ellátását széles körben tudjuk vállalni.

A rendelő várójából a kezelőbe lépve barátságos környezet fogadja a gazdikat és kedvenceiket, a középen álló vizsgálóasztal körül található minden gyógyászati eszköz és készítmény, amik segítségével a kisállatok egyszerűbb problémái és betegségei orvosolhatók. A betegségek kezelése és diagnoszikája itt zajlik, itt tudunk mintát venni a laborvizsgálatokhoz és elvégezni bódítást nem igénylő beavatkozásokat. Amennyiben mélyebb lélegzetvételű tanácsadásra vagy a kórelőzmény részletesebb átbeszélésére van szükség, erre egy kényelmesebb asztalhoz ülve is van lehetőség. A kezeléseket és az otthoni teendőket írásba foglalva átadjuk a gazdiknak, hogy egy helyen legyen minden szükséges információ kedvencük gyógyulása érdekében.

A komolyabb problémák megoldását, bódítást igénylő beavatkozásokat és a műtéteket az előző helyiségektől elszeparált műtőben végezzük, erre a sterilitás, a műtéti feltételek biztosítása és a nyugodt, pontos munkavégzés érdekében van szükség. Egy kevésbé bonyolult bódításos beavatkozás, mint például a fogkőeltávolítás, a kezelőben is elvégezhető, de ilyenkor is szívesebben választjuk a műtőt.

Rendelőnket folyamatosan fejlesztjük, amely esetek megoldására a rendelő adottságaiból kifolyólag nincs helyben lehetőség, azokat a gazdikkal való egyeztetés mellett olyan rendelőkbe vagy állatkórházakba utaljuk, akikkel eddig is jó tapasztalataink voltak.

Célunk a kisállatok egészségének megőrzése, ezért kifejezett hangsúlyt fektetünk a minőségre és a problémák megelőzését tartjuk szem előtt.